Astra G Amortisör takozları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serif83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çapraz kasisten geçerken tak tak vuran takozmudur acaba

evet takozlardan geliyo bu ses motor takozlarınada baktır amasör takozlarınada

Benim patlak amortisör gibi bi lupurtu oluyordu, şimdi düzeldi.

ıslanınca düzeliyo olabilir :D

ben de bir ay önce takozları değiştirdim.yan sanayi (sanırım ruville) takoz taktılar. o dediğiniz lupurtu şeklindeki ses sanki daha da arttı. önceden de vardı ama daha az gibiydi. özellikle soğuk havalarda daha çok lupurtu yapıyor. eğer bu ses takozdan kaynaklanıyorsa ben hiç memnun değilim.

corsa d için bi yer ile görüştüm yan sanayi kullanmıyoruz sorun çıkartıyor müşterilere dedi orjinale 40tl fiyat söyledi usta.bana fiyat çok iyi geldi orjinal olup olmadığını nasıl ayırt edebilirim?

Tabiki GM

Ekonomik olarak müsaitseniz kesinlikle GM den şaşmayın ama yan sanayi olanlarda sonuçta iş görüyor. Yinede daha kısa sürede işlevini yitirdiğini unutmayalım.

Bu arada amortisorler sağlamsa, takozlardan kaynaklanıyordur ses. Gerçi bir arkadaşım helezon yayını kırmıştı ama bu çok nadir rastlanan bir durum sanırım en azından ben sadece bir defa rastladım. Kaputu kaldıralım arabaya şöyle iyi bir çökelim takozlara dikkat edelim eger çökme esnasında fazla boşluk oluyorsa değişme zamanı gelmiştir. Opel kullanıcısı olarak görüşlerim bu yönde....

Teşekkürler.

Geri