Muhammet bey malzemede eksikler olduğu aşina fakat yan sanayide değil. bu kadar öldürmeyin aracı(mı), süspansiyon aynı fark yok. bir fark daha aklıma geldi elegans ve 2001 editionlara göre koltuklar sadece ileri geri ve yükseklik ayarı var. Ama dediğim gibi 3 ay kadar 2001 edition kullandım sürüşü aynı aracın. Arkadaşım daha dün hundai getz aldı sıfır, arabada konfor diye tek 4 cam otomatik var, tek hava yastığı abs bile yok, koltuklar o kadar rahatsız ki anlatamam, Kısaca 1,4 Classiclere o kadarda kötü göz ile bakmayın malzeme aynı malzeme sizin dizikleriniz araç rengine boyalı diye farklı bir malzeme kullanılmış değil kısaca.Aynı kalitede direksiyonu tutuyoruz, aynı kalitede gaz pedalına basıyoruz aynı kalitede vites topuzu ile vites değiştiriyoruz. tek farkımız konfor...
Şehire göre farklılık göstere bilir fakat bizim memlekette sunroolu arabayı sevmezler orijinal jantı haricinde jant taktınmı araca iyi gözle bakılmaz heleki araba beyaz dışında bir renk ise kafayı bile cevirmezler, satıcı istediği kadar 4 cam otomatik desin...
Ben aracı 1 hafta galeriye bıraktım 2003 model 2001 edition vardı sunrooflu felan yanında, adam 17.000 istiyordu. ben 24.000TL (geyik amaçlı) 2001 edition nun sahibi ile görüştük adamı 1 veya 2 defa aramışlar. benim telefonum susmak bilmedi . en düşük 22.500'e peşin ver diye. Hatta bir tanesi denizliden geldi ekpertize soktuk 23.750 satıyordum son anda adam durdu durdu bu araba sedan değil yahuuu dedi
Tabiikide km'si az uygun temiz bir elegans veya 2001 edition bulursan kaçırma derim.
Saygılarımla.