Astra fren disk ve balataları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracı 90.000 de aldım. Şu an 95.000 civarında. Anladığım kadarıyla disklerin torna yapılacak zamanı da geçmiş.

o zaman GM disk alırsan biraz paalı heralde 220 lerde falan fiyat olarak.ama parcacılardan daha hesaplı 70 ila 120 arasında disk bulabilirsin.hatta GM si kazınmış orjinal ama ithal altında cıkan disk ve balatalar bile var.yer olarak ta maslak ta OPSER OTOMOTİV var.orayla görüşebilirsin.istersen tel verebilirim.bi sor fiyet al derim.

Ben yinede her ihtimale karşı telefonu alayım kardeş. İlgin için teşekkürler.

opser otomotiv ALİ abi veye ÖNER abi var 0212 285 07 67

GM nin de çeşitli kalitede diskleri var diye biliyorum yani öyle duydum.ATE marka balata 60-70 arası.fazla verme derim.ama benim dediğim vectra b için.fark eder mi bilmiyorum...diskler de 110 civarı diye sormuştum ama pazarlıkla,biraz yumuşak ve ötmeyen bi balata ve disk al.kolay gelsin...

sanırım ses yapmayan fren çabuk bitiyor. Ses yapan ise biraz sert olduğundan hemen bitmiyor diye biliyorum. Bilmem yanılıyor muyum. Ben arabayı aldıktan sonra balatalardan ses geliyordu. ustaya gittim. hocam bunlar iyi sert olduğu için ses yapıyor dedi. istersen değiştirelim dedi. yumuşağını takalım, ama fazla uzun sürmez dedi. bende sese katlanırım diye değiştirmedim. o sesten 13000 km den beri aynı fren balatalarını kullanıyorum. mümkün mertebe motor frenini kullanıyorum. boşa atmaktan kaçınıyorum

Geri