Astra f ön sağ cam..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BYJET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BYJET

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese iyi forumlar, konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum.. Benim üyeliğim hala onaylanmadığı için arkadaşımın hesabından sorunumu paylaşmak istedim sizlerle..

2 hafta önce 96 model 4 kapı Astra gsi aldım, şimdilik çok memnunum.. Ancak biraz önce ön sağ camı açarken birden öne doğru yamuldu cam ve biraz kurcalayıncada içine düştü :( Kapı içini söktüm baktım cam motoru rayından çıkmış, baya bi uğraşın ardından raya oturttum dişleri ama bu seferde camı kapatınca, kapanmaya 3-4cm kala öne doğru yamulmaya başlıyor ve tam kapandığı zamanda üst contayı içine katlıyor ve 0,5cm kadar öne kaymış şekilde duruyor :( El ile destek verince tam kapanıyor ancak direk kapatınca öyle bi açıklık kalıyor..

Bunun bi çözümü varmıdır acaba?

Herkese tekrar iyi forumlar..

cam krikosunda problem oluşmuştur... anlayan bi kaportacı baksa iyi olur. ayrıca cam fitili yıprandığı için camı sıkıştırır. onu da bi gözden geçirin yoksa sorun devam edebilir.

cam krikosunda problem oluşmuştur... anlayan bi kaportacı baksa iyi olur. ayrıca cam fitili yıprandığı için camı sıkıştırır. onu da bi gözden geçirin yoksa sorun devam edebilir.

Cam fitilinden olduğunu sanmıyorum, cam mekanizmasıyla alakalı bişey olsagerek..

En kısa zamanda baktırayım ama yinede.. Teşekkürler..

rayların orda hareketli parçanın titremesini önleyen bi plastik var o aşınmış olabilir,komple gitmiş te olabilir
yarım açıkken sallanıyor mu öne doğru? kaportacılar yapıyor..

güzel kardeşim git bi yetkili opel servisine zaten %25 iskonton var yapsınlar güzelce.. yarın öbür gün yine aynı şeyi yaparsa garantiden onarırlar.

rayların orda hareketli parçanın titremesini önleyen bi plastik var o aşınmış olabilir,komple gitmiş te olabilir
yarım açıkken sallanıyor mu öne doğru? kaportacılar yapıyor..

Sanırım sallanıyor, evet.. Bide o parçanın fotosu falan varsa çok iyi olur, teşekkürler..

şahin ustaya git yapar ostimde

Sanırım sallanıyor, evet.. Bide o parçanın fotosu falan varsa çok iyi olur, teşekkürler..
bi defa açıp gördüm orayı serviste sorunu gösterdiler sonra tamir edildi
foto yok malesef,

Geri