Astra F Kullanıcıları Buraya

slm arkadaşlar, bu bor-power hakkındaki görüşlerinizi merkar ediyorum ben,4-5 aylık bi süre önce arabanın yağ değişiminde usta çok tavsiye etmişti bizde koydurduk, yakıt ta bi değişiklik oldu , gerçi bujiler hava filtresi falanda değişmişti ozaman belki ondandır, başka bu katkı maddesinden kullanan varmı acaba?

slm arkadaşlar, bu bor-power hakkındaki görüşlerinizi merkar ediyorum ben,4-5 aylık bi süre önce arabanın yağ değişiminde usta çok tavsiye etmişti bizde koydurduk, yakıt ta bi değişiklik oldu , gerçi bujiler hava filtresi falanda değişmişti ozaman belki ondandır, başka bu katkı maddesinden kullanan varmı acaba?
henüz kullanmadım ama bi sonraki yağ değişiminde düşünüyorum

bu arada sabah Xenonları taktık 6000k texon marka 240 liradan 129 a inmiş bayram kampanyası 2 yıl garantili gayet güzel oldu akşam olsun fotoları çekerim:D

önder güzel günlerde kullan..mesajını şimdi gördüm faydası olmadı görmemin tam olarak ama kusura bakma..

gerçekten çok yakışıklı ama benim araba çok yakıyor gibime geliyor.km de 30 kuruşu geçiyo.arkadaşlar resimleri yükledim bu arabaya ne yapılır yardımcı olun.

bu arada angel eye için 450 istediler montaj hariç kriz geçiriyodum az kalsın:D

bu arada sabah Xenonları taktık 6000k texon marka 240 liradan 129 a inmiş bayram kampanyası 2 yıl garantili gayet güzel oldu akşam olsun fotoları çekerim:D
Hayırlı olsun önder allah tadını çıkararak kullanmayı nasip etsin ;) bu arada en yakın zamanda fotoları bekliyorum :)

bu arada angel eye için 450 istediler montaj hariç kriz geçiriyodum az kalsın:D
Dünde buji kablolarına 400 diyince aynı olayı bende yaşadım buji kabloları takılmış hernedense bendende soğuk bi ter boşaldıydı :D :D :D

Geri