sağol kardeşim, bakalım haber bekliyorum biyerlerden inşallah olur.Kardeşim çok geçmiş olsun...İnan çok üzüldümm..Allah kimsenin başına vermesin...İnan bizde sallantıdayız...Bekliyoruz işte bizde...Sen sıkma canını Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar..Rızkımız kesilse malum hayatta olmayız..Burası olmaz başka yer olur..Sıkma sen canını kardeşim..
Murat abii ben firefox a hiç ısınamadım ie7 cok daha pratik geliyor..Sitenin yavaşlamasıda sanırım bannerlerden olabilir..Yada cok daha iyi olarak üye sayımız cok fazla olmaya başladı ve yogunluktan site yavaşlamış olabilir..
firefoxla takılıyorum ben de yavaş epeyce ama idare ediyor.
ledler manyak olmuş efe, bi ara detaylı anlat bana yapılan işlemleri,cezam bitti sizlerleyim arabada yeni led aydınlatmalar var..ama arabada problem var arkadaşlar
bakmak isteyenler olursa arabamın resimlerinin son sayfasına ekliyorum led resimlerini..oktay abi [ OKİ ] nin çok emeği var 3 saat harcadı led işlemlerine.ona çok teşekkür ederim..

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim.Arabamla barıştım.Arkaya Monroe marka amortisör aldım 90 ytl ye.Arabanın konforu arttı ki sormayın.Artık benden sertlikle ilgili bir şey duymayacaksınız söz![]()
güle güle kullan İlker