Astra F Kullanıcıları Buraya

evet ya millet hayırdır ortalıkda bi gariplik var.. bizleride mi kriz vurdu yoksa .. Mutlu firefox a geç daha hızlı açılıyor sayfalar.. Sercan sen lastiğin üretim tarihini bulabildinmi ?

yA beyler Hakan kızacak ama bu suni kiriz ( para babalarının oyunu) önu direk vurmuş işinden olmuş üzüldüğümden çok kızdım.. nerede şu vefa denen şey ya olay sadece para olmuş .. zamanında patronuna bi tomar para kazandırıken iyi de azıcık başı dönen patron ilk önce işçisinden başlıyor .. yok arkadaşlar ne güzel şeymiş şu kapitalits düzen ya insanları toz şeker muamesi yapıyor basit bi nemlenmede bile eritiyor ya

Ne satması yaw.:)Burdayım arkadaşlar.Hayırlı cumalar.

yA beyler Hakan kızacak ama bu suni kiriz ( para babalarının oyunu) önu direk vurmuş işinden olmuş üzüldüğümden çok kızdım.. nerede şu vefa denen şey ya olay sadece para olmuş .. zamanında patronuna bi tomar para kazandırıken iyi de azıcık başı dönen patron ilk önce işçisinden başlıyor .. yok arkadaşlar ne güzel şeymiş şu kapitalits düzen ya insanları toz şeker muamesi yapıyor basit bi nemlenmede bile eritiyor ya

Murat abi doğru söylüyor arkadaşlar, açıyorum neti de içimden gelmiyo bu streste bişiler yazmak etmek.
bekleme durumundayım bu aralar

evet ya millet hayırdır ortalıkda bi gariplik var.. bizleride mi kriz vurdu yoksa .. Mutlu firefox a geç daha hızlı açılıyor sayfalar.. Sercan sen lastiğin üretim tarihini bulabildinmi ?
yok abi lastiğin ön tarafında ki heryere baktım..ama yok heralde arkadaydı..

Murat abi doğru söylüyor arkadaşlar, açıyorum neti de içimden gelmiyo bu streste bişiler yazmak etmek.
Hayırlısı olsun Hakan abicim bide site gerçekten çok ağır malesef :( cevap yazmak için baya çaba veriyorum :( o yüzden ancak takip edebiliyorum:o

Kardeşim çok geçmiş olsun...İnan çok üzüldümm..Allah kimsenin başına vermesin...İnan bizde sallantıdayız...Bekliyoruz işte bizde...Sen sıkma canını Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar..Rızkımız kesilse malum hayatta olmayız..Burası olmaz başka yer olur..Sıkma sen canını kardeşim..

Murat abii ben firefox a hiç ısınamadım ie7 cok daha pratik geliyor..Sitenin yavaşlamasıda sanırım bannerlerden olabilir..Yada cok daha iyi olarak üye sayımız cok fazla olmaya başladı ve yogunluktan site yavaşlamış olabilir..

cezam bitti sizlerleyim arabada yeni led aydınlatmalar var..ama arabada problem var arkadaşlar :(

bakmak isteyenler olursa arabamın resimlerinin son sayfasına ekliyorum led resimlerini..oktay abi [ OKİ ] nin çok emeği var 3 saat harcadı led işlemlerine.ona çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim.Arabamla barıştım.Arkaya Monroe marka amortisör aldım 90 ytl ye.Arabanın konforu arttı ki sormayın.Artık benden sertlikle ilgili bir şey duymayacaksınız söz:D

Geri