Astra F Kullanıcıları Buraya

evet arkadaslar jantları aldıktan sonra napsak napsak dedık angelları halledeyım dedım ıste angellar ve led yorumlarınısı beklıorm araba bıraz pıs kusura bakmayın:D

mükemmel olmuş:eek::eek::eek:ledler falan harika duruyor
aracın temiz ve daha kaliteli fotolarını bekliyorum sabırsızlıkla :D

bide maliyeti ne oldu acaba:confused:

Cidden çok harika durmuş ;) ama şöle güzel detaylı fotolarını bekliyoruz:):):) geçende bi alman sitesinde dolaşırken gördüydüm stoplar için siyah zeminli stoplar var aslında Türkiyede bulabilirmiyizki :(

ankara yagmurlu araba ondan bıraz kırlı yakında atarım bı kac sey daha ekleyıp arabaya

Cidden çok harika durmuş ;) ama şöle güzel detaylı fotolarını bekliyoruz:):):) geçende bi alman sitesinde dolaşırken gördüydüm stoplar için siyah zeminli stoplar var aslında Türkiyede bulabilirmiyizki :(

burak junyanın siyah zeminlileri var bizim sedanlar için 175 ytl ama rezalet farın solunda 2-3 küçük ampül kalanı bomboş çok kötü duruyor
aslında bizim stoplara yatay sıra halinde led döşense harika olur ama yapan yok:(

burak junyanın siyah zeminlileri var bizim sedanlar için 175 ytl ama rezalet farın solunda 2-3 küçük ampül kalanı bomboş çok kötü duruyor
aslında bizim stoplara yatay sıra halinde led döşense harika olur ama yapan yok:(
Dediğin gibi Önder 2-3 ampül duruyo :( bomboş dediğin gibi :( ama imkanlar onu gösteriyo veya stop boyasıyla işimizi görecez :) ama bi araçtada gördüydüm cidden harikaydı:) lacivert GL NB tamamen araçta siyah ve lacivert hakimdi ;) bide ofsetli jantla yay vardıki araçta tam yol canavarı gibi duruyodu :D:D:D fotosunu bulursam eklerim ;)

ya gercekten bu angel farlar çok iyi duruyor .... Çağatay güle güle kullan .. peki aydınlatma performansları nasıl bunların...

millet özür ya let de varmış daha bi güzel olmuş...

Son düzenleme:
valla xenon takamadım daha ısın acıgı cunku xenonları netten sıparıs etmıstım ve bı turlu gondermek bılmıyolar aydınlatma konusunda benımde suphelerım vardı ama gordumku angelda aydınlatma daha ıyı ve daha parlak xenon takmasammı dıe dusundum acaba orj sıs alıp xenonu onlaramı taksam dıe dusunuorum yanı

valla xenon takamadım daha ısın acıgı cunku xenonları netten sıparıs etmıstım ve bı turlu gondermek bılmıyolar aydınlatma konusunda benımde suphelerım vardı ama gordumku angelda aydınlatma daha ıyı ve daha parlak xenon takmasammı dıe dusundum acaba orj sıs alıp xenonu onlaramı taksam dıe dusunuorum yanı

saman sarısı farların içinde angel halkalar pek güzel durmaz :D xenon şart

peki bu angel ve ledlerin maliyeti ne oldu acaba bide ankarada nerede yaptırdınız?:confused:

ankara finspeed

angel güzel olmuş güle güle kullan..yakında led li stop bi f aranızda olucak;)

Geri