Astra F Kullanıcıları Buraya

Saol Hüseyin abi yani yüksek devirde kullandığım sürece yağ yakması artar diyosun yani inş. öledir :( yoksa 108.000de motor inerse bu araçla cidden işimiz var demektir :( içimi ferahlattın yoksa motor gitti dedim ben çubuğu o halde görünce:sorry:
yüksek devirlerde çok çok normal ;)
öyle kullanıysan genelde hiç takma sadece sık kontrol et, boş bırakma karteri yeter ;)

tamam Hakan abi işte silkeleme söz konusu olunca bizde yüksek devirlerde vites attık;)
Burakcım ilk çalışmada mavi duman var mı?sadece ilk çalışmada mı atıyor yoksa sürekli mi?eğer yüksek devirlerde vites değişimi esnasında atıyosa bu çok normal.bu arada bor power öneririm sana.baya iyi bir ürün.yağ eksiltmeni önemli ölçüde azaltabilir diye düşünüyorum.bir araştır istersen;)

arkadaşlar bayadır yoktum kusura bakmayın.özledim sizleri gerçekten.arabam sonunda saat gibi oldu.nazar göz değmesin.ne tekleme var ne de duman.ancak kemiklerim rahat etti.2007 şubatta aldım arabayı.hiç bu kadar keyif almamıştım inanın.ağız tadıyla binerim inşallah:)

geçmiş olsun ilkercim
inşallah uzuun süre güzel güzel binersin

arkadaşlar bayadır yoktum kusura bakmayın.özledim sizleri gerçekten.arabam sonunda saat gibi oldu.nazar göz değmesin.ne tekleme var ne de duman.ancak kemiklerim rahat etti.2007 şubatta aldım arabayı.hiç bu kadar keyif almamıştım inanın.ağız tadıyla binerim inşallah:)
geçmiş olsun ilker abi kavuştunuz sonunda....keyfini çıkar doya doya...

tamam Hakan abi işte silkeleme söz konusu olunca bizde yüksek devirlerde vites attık;)

burakçım silekeleme de varsa şu an :confused: çalışması da normal değildir demekki :confused: senin usta sesi dinle dio da, silkeleyen arabanın sesi düzensiz çıkar ???

burak geçmiş olsun....ama herkes eksitiyor dedi ama benmimki 125.000 de eksiltme olmuyo..hatta keçeden kaçırıyo ona rağmen 6 ayda 300gr falann..ama kullanmaylada ilgiliymiş..artık yüksek devir kullanma 2000 de değiştir vitesi...ben lpg olmasına rağmen az yaksın diye1500 devirde deiştirsin diye bakıyorum...

burakçım silekeleme de varsa şu an :confused: çalışması da normal değildir demekki :confused: senin usta sesi dinle dio da, silkeleyen arabanın sesi düzensiz çıkar ???
Walla Hakan abi zaten benimde anlamadığım olay o aracı yüksek devirde kullanınca bitti gitti sanki yakıt sistemini tıkayan bi pislik varmışta sanki araç onu atmış gibi oldu şimdi gaza bastımmı yağ gibi akıp gidiyo ;) ama bunu gitti diye peşini bırakmıcam zaten ustamı aradıydım şimdi bakmadan bilemem dedi :( getir dedi ama şuan yoğun olduğum için uğramam zor ama uğradıktan sonra bilgi veririm ;)

Geri