Bakımdan çıktı çıkalı doğru dürüst ne zamandır yağını ve suyunu kontrol etmiyordum sabah bi yere kadar gidip gelicektim aklıma gelmişken şu yağ ve su seviyesine bakayım dedim ve sonuç beni biraz üzdü

105.000de bakıma girmişti şuanda 108.000de araç ve yağ seviyesi yarıya kadar inmiş

işin garip yanı ne sarsıntılı çalışma var ne sesli çalışma hatta öleki rolantide çalışırken dışardan çalıştığı belli bile değil

tabi bu seviyeyi gördükten sonra kardeşimle ufak bi teste tabi tuttuk ve araç ilk çalıştırmada mavi duman atıyo(en az 1 veya 2 gün geçmesi lazım) ve sonra motor ısındıktan sonra bu mavi duman atma hiç bir halukarda olmuyo ve her zaman sölediğim gibi performansta en ufak bi kayıp yok

bakımdan önce böle bi sorunum var diye ustamada danıştım ve yağ eksiltmesi normaldi dedi sıfır motorlarda bile opel firması eksiltme payı veriyoki senin araç 100.000 devirmiş bi araç içini ferah tut dedi hatta kaput açıktı eğer motor bitmeye başlasa böle düzgün çalışmaz dedi ama bana biraz fazla gibi geldi

bakalım bu aralar yoğun olduğum için haftasonuna kadar böle gitsin hafta sonu olmadı bi gider konuşurum böle böle sıkıntı var diye

ayrıca su seviyesi olduğu gibi duruyo ama dikkatimi çekti sanki biraz su kararmış gibi neden kararma olurki
Ayrıca Hakan abi silkeleme konusunda dediğim günden bu yana üst devirlerde kullanıyorum büyük ihtimal yakıt sistemine pislik geldi heralde aracı sıkıştırınca attı heralde şuan kalmadı gibi arada yapıyo
Ama bu olaylar beni yeniden soğutmaya başladı zaten ailede tek kale olarak bende artık yeni araca sıcak bakar oldum

birazda pişmanlık var gibi