Astra F Kullanıcıları Buraya

bakalım 200.mesaj kimin olacak:D

hehey benim oldu:kop:tamamen şans:D

Tabi tabii...Muhakkak şanstır..Say mesajları yaz sonra...Yemem ben bunları...:):)

hakkaten hee adam yazmadı yazmadı gel 200. sayfanın tepesine otur :D:D

3000. msj benim olacak :D:D

İlker naptın arabayı? söktürdün mü?
söküldü hakanım.bugün götürdüm.bu kez de sekman kırmış falan diyor.aman al naparsan yap düzelt arabamı dedim artık.cumartesi alacam inşallah.hayırlı haberler veririm umarım bu kez:rolleyes:

söküldü hakanım.bugün götürdüm.bu kez de sekman kırmış falan diyor.aman al naparsan yap düzelt arabamı dedim artık.cumartesi alacam inşallah.hayırlı haberler veririm umarım bu kez:rolleyes:
İnş. İlker abi bu sefer hatasını düzeltir inş. :(

Son zamanlarda alt devirlerde silkeleme arttı acaba neden kaynaklanabilir :( daha bakımdan çıkalı 3000 km olmadı :( üst devirler harika ama alt devirlerde sıkıştırdımmı gaz yemiyo gibi oluyo :( (alt devirden kastım 2000 d/d altı ;))

Görmiyeli 200. sayfaya gelmişsiniz özledim opelim.net i bi bakıyım dedim okuyamadım gerçi sayfaları varmı arabasını satan filan bırakmadınız dimi f kasaları :D

haydi bu sefer hayırlısı,

Son zamanlarda alt devirlerde silkeleme arttı acaba neden kaynaklanabilir :( daha bakımdan çıkalı 3000 km olmadı :( üst devirler harika ama alt devirlerde sıkıştırdımmı gaz yemiyo gibi oluyo :( (alt devirden kastım 2000 d/d altı ;))
burakçım nooldu kasırgaya yaw?
cc ye de girmiştin sen, sistemde pislk vs. var desek
benzin mi değiştirdin??

Geri