- Konuyu Başlatan
- #3,981
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4000 inci mesaj kimin olacak acaba....bakalım 200.mesaj kimin olacak![]()
hehey benim oldutamamen şans
![]()
hakkaten hee adam yazmadı yazmadı gel 200. sayfanın tepesine oturTabi tabii...Muhakkak şanstır..Say mesajları yaz sonra...Yemem ben bunları...![]()
söküldü hakanım.bugün götürdüm.bu kez de sekman kırmış falan diyor.aman al naparsan yap düzelt arabamı dedim artık.cumartesi alacam inşallah.hayırlı haberler veririm umarım bu kezhakkaten hee adam yazmadı yazmadı gel 200. sayfanın tepesine otur
3000. msj benim olacak
İlker naptın arabayı? söktürdün mü?
İnş. İlker abi bu sefer hatasını düzeltir inş.söküldü hakanım.bugün götürdüm.bu kez de sekman kırmış falan diyor.aman al naparsan yap düzelt arabamı dedim artık.cumartesi alacam inşallah.hayırlı haberler veririm umarım bu kez![]()
söküldü hakanım.bugün götürdüm.bu kez de sekman kırmış falan diyor.aman al naparsan yap düzelt arabamı dedim artık.cumartesi alacam inşallah.hayırlı haberler veririm umarım bu kez![]()
burakçım nooldu kasırgaya yaw?Son zamanlarda alt devirlerde silkeleme arttı acaba neden kaynaklanabilirdaha bakımdan çıkalı 3000 km olmadı
üst devirler harika ama alt devirlerde sıkıştırdımmı gaz yemiyo gibi oluyo
(alt devirden kastım 2000 d/d altı
)