Astra F Kullanıcıları Buraya

:D:D:D
ben seviyorum jantlarımı yaw, mutluya takılıyodum sadece :D

foto çekebilirsem size bi transit connect resimleri atıcam, gülmek için birsürü değişik uzvunuzu kullanacaksınız :D:D
süper bişey

arkadaşlar logosuz panjur yapıldı arabaya.arabanın resimlerinin son sayfasına ekliyorum.bakarsınız bi zahmet artık:)

konu jant güzelliğiyse bende varım....nedersiniz??

arkadaşlar logosuz panjur yapıldı arabaya.arabanın resimlerinin son sayfasına ekliyorum.bakarsınız bi zahmet artık:)
yapacağınız bütün modifiyeleri beğeniyorumda neden logo iptali hiç anlamıyorum...benim fikrim eskisi daha güzel efe..kusura bakma..

bizim oylar yeter zaten kasırgaya, ama hakkaten jantların güzel duruyor...

mutlu ben de şahin jantlarımla katılcam :D:D:D

Biz en son katılırız önce kardeşlerimizin önünü açalım...Ayrıca o jantlarla katılacaksan kalsın..Ben sana katılacagın zaman jantlarımı veririmm..:):):)

Ayrıca Burak dedim çünkü gerçekten jantlar ve diğer herşeyiyle bir bütün olarak gerçekten temiz ve diri duruyor..Bizimkilere nazaran diyorum tabii ve kendi fikrimm..yinede oylamayla kim katılsın yapabiliriz..Sercan ın aracıda temiz,illa jantta olsun diyorsanız bana her türlü uyar..Nasılsa Efe bu yogunlukta işleri bitiremez ngg nin bizde bir kaç ay Sercan ve Burak'la gireriz olaya..Ama tabii genel ne derse oo..;)

Biz en son katılırız önce kardeşlerimizin önünü açalım...Ayrıca o jantlarla katılacaksan kalsın..Ben sana katılacagın zaman jantlarımı veririmm..:):):)

:D:D:D:D
kaldırım kenarına yanaşır kazırım jantlarını :D:D

şaka biyana efenin araş baya bi evrim geçirdi, ama sercan la önder de olabilir,
sırayla katılsınlar deim ben, kasırga dahil ;)

arkadaşlar jant mevzuları olunca bi göz attım, irmscher sitesinde şöyle bi jant var benim hoşuma gitti,

i9910001.jpg
62i9910004.jpg

body de felaket :D
bunların ucuz yollusu yok mudur ki?

steinmetz de fenaymış ;)

http://www.steinmetz.de/downloads/prospektastraf.pdf

Son düzenleme:

Ayrıca Burak dedim çünkü gerçekten jantlar ve diğer herşeyiyle bir bütün olarak gerçekten temiz ve diri duruyor..Bizimkilere nazaran diyorum tabii ve kendi fikrimm..yinede oylamayla kim katılsın yapabiliriz..Sercan ın aracıda temiz,illa jantta olsun diyorsanız bana her türlü uyar..Nasılsa Efe bu yogunlukta işleri bitiremez ngg nin bizde bir kaç ay Sercan ve Burak'la gireriz olaya..Ama tabii genel ne derse oo..;)

:D:D:D:D
kaldırım kenarına yanaşır kazırım jantlarını :D:D

şaka biyana efenin araş baya bi evrim geçirdi, ama sercan la önder de olabilir,
sırayla katılsınlar deim ben, kasırga dahil ;)
İltifatlar için gerçekten teşekkür ederim;) o zaman ben bi dahaki ay katılayayım bari bana 1 aylık süre verin:o aracı boya koruma yapıldıktan sonra fotolamadım:o yine şöle güzel bi mekanda aracı fotolayıp katılayım :) çünkü önceki fotolarla şimdiki çekilecek fotolar arasında baya fark olacağından eminim;) şuan aracın boyası sedefli gibi oldu hangi ortama girse o ortamın rengini boyanın bünyesinde bulunduruyo:):D:D:D

Geri