Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar jant mevzuları olunca bi göz attım, irmscher sitesinde şöyle bi jant var benim hoşuma gitti,

i9910001.jpg
62i9910004.jpg

body de felaket :D
bunların ucuz yollusu yok mudur ki?

steinmetz de fenaymış ;)

http://www.steinmetz.de/downloads/prospektastraf.pdf

jant pek güzel diil ama bodykitler hoş ;)

ayrıca bunları getirtmek için arabayı satmak lazım :D steinmetz ,irmsher fln aşırı pahalı fk markası biraz uygun fiyatlı ama onunda f kasa için olan ürünlerini görmedim hiç türkiyede

Son düzenleme:
canlarım yalcın abıde f kasa gsi on tampon lar var yazılsanıza bence supeer olur

aslında bu body kitte fena durmuyomuş hani:):):)
http://www.irmscher.de/int_shop/int...tnr=i1801310&carid=60&root=1&detail=exterieur
ama anlamadığım şey acaba sadece ön tamponun fiyatımıki :(
http://www.irmscher.de/int_shop/int...tnr=i1801436&carid=60&root=1&detail=exterieur
bide bu var eğer fiyatları ayrı ayrıysa bu iş yatar ama ilk linkteki fiyatsa düşünülebilir aslında:):):)

burak açıkçası irmsherin bizim kasa için olan ürünlerini hiç beğenmiyorum
ama steinmetzinkiler güzel :) fakat bunların fiyatları aşırı pahalı
bizim araçlara türkiye koşullarında bodykit yapmak için ;

1)gsi tamponu bulunur çıkmacıdan sora fiberciye gidip yan ve arkaya ona uygun bi body kit yaptırılır
2) bu steinmetzinki gibi fibercide tampona ek yaptırılır marşpiyel fln sonra komple boyanır

ancak bunlarda en az 800ytl civarı tutar ve fiber malzemeden olurlar:confused:

panjur işine gelince
fkff70053.jpg

bu panjur dışındaki hiç bi panjuru bizim kasalara çok yakıştıramıyorum bu panjuruda fk ürünleri getiren bi yerden temin edilebilir fk nın sitesinde 60 euro fiyatı var :confused: tabi irmsher ve steinmetzin yanında bedava gibi :D

bence gsi tamponu yakısır sıze yanııı

bunlar türkiyeye getiriliyor mu acaba burak?

jant benimkini andırıyor yaw :rolleyes:
irmscher tek bunu yapmış galiba f kasa için
efe ordaki pancurdan düşündün mü? piyasada var mıdır acaba?
Hakan abi servise orj. mod parçası sorduğumda stenmeitzin kataloğunu getirdiydi dedi burdan kodunu söle sipariş edelim dedilerdi;) sonuçta irmscherde orj. mod. parçaları üretiyo ;) büyük ihtimal bağlantı kurup onuda getirirler:) sonuçta ucunda cepleri dolcak :o burdaki fiyatın üstüne bi o kadar daha koyar takma etme parası tamamdır işte :D:D:D

burak açıkçası irmsherin bizim kasa için olan ürünlerini hiç beğenmiyorum
ama steinmetzinkiler güzel :) fakat bunların fiyatları aşırı pahalı
bizim araçlara türkiye koşullarında bodykit yapmak için ;

1)gsi tamponu bulunur çıkmacıdan sora fiberciye gidip yan ve arkaya ona uygun bi body kit yaptırılır
2) bu steinmetzinki gibi fibercide tampona ek yaptırılır marşpiyel fln sonra komple boyanır

ancak bunlarda en az 800ytl civarı tutar ve fiber malzemeden olurlar:confused:

panjur işine gelince
fkff70053.jpg

bu panjur dışındaki hiç bi panjuru bizim kasalara çok yakıştıramıyorum bu panjuruda fk ürünleri getiren bi yerden temin edilebilir fk nın sitesinde 60 euro fiyatı var :confused: tabi irmsher ve steinmetzin yanında bedava gibi :D
Önder seninde bildiğin gibi asıl hedefim o ama burda ne ön GSi tamponu bulunur nede arkaya fiberden öle orj. arka tampon yapacak usta var :( hadi ön tamponu bi şekilde getirttiririm ama arka kalır :( o yüzden karalara devam :kop::kop::kop:

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyytttttttttt ne oluyor burda ben geldım cok özledım sızı bu arada hayırlı ramazanlar :D:D:D:D:D

canlarım yalcın abıde f kasa gsi on tampon lar var yazılsanıza bence supeer olur

soralım yalçın abiye fiyat neymş,gsi tampon doğrudan takılır mı bizimkilere başka bişiler değişmicek mi?

Hakan abi servise orj. mod parçası sorduğumda stenmeitzin kataloğunu getirdiydi dedi burdan kodunu söle sipariş edelim dedilerdi;) sonuçta irmscherde orj. mod. parçaları üretiyo ;) büyük ihtimal bağlantı kurup onuda getirirler:) sonuçta ucunda cepleri dolcak :o burdaki fiyatın üstüne bi o kadar daha koyar takma etme parası tamamdır işte :D:D:D

çookk para isterler kesin Burak,normal parçalar bile dünya para

benim oyumda burak'a kasırgaya yani..

ben bizden kim çıkarsa desteklerim:D

Geri