evet jantlar 15 lastıklerı kalın aldım ondan kucuk duruo olabılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazık..sanki drift şampiyonasını kazanmış gibi inmiyomu..akıl fukarası..bunların altından f kasayı almak lazım..
not: yanlamayı bilmiyo arkadaş
Hoşgeldiniz jantlar kaç inç acaba 15 mi
parası neyse verelimde alalım şu gl yi elinden içim acıdı ya![]()
Aracına ne kadar değer verdiği her yönden anlaşılıyo arka sağ jantın kapağı dahi yokbeyler bu arkadaş bizden değildir dimirezil yaw
http://www.pikniktube.com/v/41cc2d5a525e9c3574b72cc070c11581/u/233509/antalya_drift
Önder bu body kitte benim çok hoşuma gidiyobeyler bu araç baya hoşuma gitti (özellikle ön tampon ) buyrun
![]()
öyle taşlıkta yanlicam diye arabaya ezyet ederse daha neler olur ona...Aracına ne kadar değer verdiği her yönden anlaşılıyo arka sağ jantın kapağı dahi yokHakan abicim bizden olmadığı her yönden belli
yazık wala parayı bastırıp almak lazım elinden
araca acıdım walla yazık daha görmediğimiz ne çileler çekiyordur
![]()
Önder bu body kitte benim çok hoşuma gidiyoayrıca logo iptalide yapcaksan böle bişey yap
çünkü arkadaşa baklava dilimli telden el yapımı yaptık aracı çok basit gösterdi
bide tampon işi kafamı kurcalayıp duruyo boyatsammı boyatmasammı
bazı GL lere bakıyorum aracın tamponlarını boyatınca eski halinden eser yok
böle evcilleşmiş gibi oluyo
walla kararsızım
sen ne düşünüyorsun önder
![]()
burak tampon boyama işini şuanda düşünmüyorum öncelikle bi angel xenon logosuz panjur lazım (eğer panjur taktırırsam üsttekinden olacak zaten ) ilerde eğer tampon işine girersem o zmn üstteki gibi bi ek yaptırıp öyle boyattırırım yan ve arkayada ona uygun bi body ile ama onun maliyeti çok olduğundan biraz uzak bi ihtimalÖnder bu body kitte benim çok hoşuma gidiyoayrıca logo iptalide yapcaksan böle bişey yap
çünkü arkadaşa baklava dilimli telden el yapımı yaptık aracı çok basit gösterdi
bide tampon işi kafamı kurcalayıp duruyo boyatsammı boyatmasammı
bazı GL lere bakıyorum aracın tamponlarını boyatınca eski halinden eser yok
böle evcilleşmiş gibi oluyo
walla kararsızım
sen ne düşünüyorsun önder
![]()
Saol Murat abi ayrıca herkese hayırlı ramazanlarTüm Astra F'cilere merhabalar Hayırlı Ramazanlar
Keşke Hakan abi senin aracın gibi benim aracımda aynı renk olsaydı daha müthiş dururduevcil olur burak
vahşiliğini yitirirboyama bence
![]()