Astra F Kullanıcıları Buraya

evet jantlar 15 lastıklerı kalın aldım ondan kucuk duruo olabılır

beyler bu araç baya hoşuma gitti (özellikle ön tampon ) buyrun:)

80632810901gz3.jpg
Önder bu body kitte benim çok hoşuma gidiyo;) ayrıca logo iptalide yapcaksan böle bişey yap;)çünkü arkadaşa baklava dilimli telden el yapımı yaptık aracı çok basit gösterdi :( bide tampon işi kafamı kurcalayıp duruyo boyatsammı boyatmasammı :( bazı GL lere bakıyorum aracın tamponlarını boyatınca eski halinden eser yok :( böle evcilleşmiş gibi oluyo :D walla kararsızım :( sen ne düşünüyorsun önder:(

Aracına ne kadar değer verdiği her yönden anlaşılıyo arka sağ jantın kapağı dahi yok ;) Hakan abicim bizden olmadığı her yönden belli :) yazık wala parayı bastırıp almak lazım elinden :D araca acıdım walla yazık daha görmediğimiz ne çileler çekiyordur ;)
öyle taşlıkta yanlicam diye arabaya ezyet ederse daha neler olur ona...
bide biliyomuş gibi artizleniyo manyak :D

Önder bu body kitte benim çok hoşuma gidiyo;) ayrıca logo iptalide yapcaksan böle bişey yap;)çünkü arkadaşa baklava dilimli telden el yapımı yaptık aracı çok basit gösterdi :( bide tampon işi kafamı kurcalayıp duruyo boyatsammı boyatmasammı :( bazı GL lere bakıyorum aracın tamponlarını boyatınca eski halinden eser yok :( böle evcilleşmiş gibi oluyo :D walla kararsızım :( sen ne düşünüyorsun önder:(

evcil olur burak
vahşiliğini yitirir ;) boyama bence ;)

burak tampon boyama işini şuanda düşünmüyorum öncelikle bi angel xenon logosuz panjur lazım (eğer panjur taktırırsam üsttekinden olacak zaten ) ilerde eğer tampon işine girersem o zmn üstteki gibi bi ek yaptırıp öyle boyattırırım yan ve arkayada ona uygun bi body ile ama onun maliyeti çok olduğundan biraz uzak bi ihtimal

80632810901copyyk5.jpg

hedef bu :D

Tüm Astra F'cilere merhabalar Hayırlı Ramazanlar

evcil olur burak
vahşiliğini yitirir ;) boyama bence ;)
Keşke Hakan abi senin aracın gibi benim aracımda aynı renk olsaydı daha müthiş dururdu:) bide ava titanyum jant takardım en 15"inden:) bide angel siyah film cidden süper dururdu bakalım şampanyada nasıl durcak sabırsızlanıyorum;) ama açık renk olduğu için işi biraz bozuyo malesef :( ama belkide angellarla falan güzel durur herşeyi zaman götercek;)

Geri