Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar.evi taşıdım başka bir yere o yüzden ne internetim vardı ne de girmeye zamanım.ayrıca kızım bugün dünyaya geldi.Çok süper bir duygu gerçekten.Allah olmayanlara da nasib eyler inşallah

Abi allah Analı Babalı büyütsün, Yeni evinizde güle güle oturun inşallah

Arkadaşlar sahibinden de bi 97 astra otomatik var beyaz renkte 12 900 km de bi bakın ..

Son düzenleme:
gözün aydın İlker kardeşim, Allah analı babalı adıyla büyütsün yaşlansın size mutluluklar getirsin..çok sevindim.. dünür mü deseydim acep.. hehehehe

Arkadaşlar sahibinden de bi 97 astra otomatik var beyaz renkte 12 900 km de bi bakın ..

:):) abi samanlıkta iğne aratıyorsun sende hanii..Link i versene direk bakalımm...9 . sayfadayım hala bulamadımm..

Buldum saol Sercan...12 900 ü fiyat olarak okumuşum ondan bulamadımm..Yalnız bende aracın fotoları bir türlü açılmıyor..

Buldum saol Sercan...12 900 ü fiyat olarak okumuşum ondan bulamadımm..Yalnız bende aracın fotoları bir türlü açılmıyor..
sadece o aracın mı açılmıyo..bnde açtı biraz önce..başka araçlarda açılmıyosa..bilgsayrada sorun olabilir.bi restart yap...açar belki..

Gerçektende bir araba bu kadarmı muntazam olurr..
Adam nasıl saklamış bunu 11 senedir hayret doğrusu....İstenen parayada değer dorusu,taş gibi araba...

kitap gibi araba valla..inanılmaz temiz.

Geri