Astra F Kullanıcıları Buraya

ya 11 senede 12000 km çok az değilmi ya bizim arabanın 10 da biri km si sedan ve düz olsa valla bizimkini satıp onu alırdım bi 10 sene kullanırdım :D bu adam hiç mi uzun yola gitmemiş ağzım açık kaldı valla yalan olmasın km si :D

hay maşallah,
resmen 0 araç yaw...
düşünsek mi napsak :confused:

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

ya 11 senede 12000 km çok az değilmi ya bizim arabanın 10 da biri km si sedan ve düz olsa valla bizimkini satıp onu alırdım bi 10 sene kullanırdım :D bu adam hiç mi uzun yola gitmemiş ağzım açık kaldı valla yalan olmasın km si :D

Alican km nin doğruluğu iç aksamların hala ilk günkü gibi olmasından anlaşılıyor..Ayrıca çok diri duruyor..

selam f ciler
bir soru;
bizim f kasalarda kapı çıtasında (bende GL yazan yer) mavi-kırmızı buluta benzer bi figür olanlar hangi model oluyor??

dün akşamüstü ışıklarda kafa tutmaya kalktı da gencin biri :D 2. vites sonunda 1 boy atmış bulundum istemeden de olsa

böle adamlara f kasa satmanın yasak olmasını istiyorum :D:D

selam f ciler
bir soru;
bizim f kasalarda kapı çıtasında (bende GL yazan yer) mavi-kırmızı buluta benzer bi figür olanlar hangi model oluyor??

dün akşamüstü ışıklarda kafa tutmaya kalktı da gencin biri :D 2. vites sonunda 1 boy atmış bulundum istemeden de olsa

böle adamlara f kasa satmanın yasak olmasını istiyorum :D:D

Valla Hakan benimki GLS ve benim dediğin yerde mavi-kırmızı buluta benzer bir şekil var...:)
Sanırım arkadaşın pilotajı kötüydü :):)
Ya aslında beygir gücü ve tork olarak aynı değilmi....Sadece donanım fazlalıgı ve boyalı tampon + ları var GLS lerinn....

Ya aslında beygir gücü ve tork olarak aynı değilmi....Sadece donanım fazlalıgı ve boyalı tampon + ları var GLS lerinn....

aynen öyle o aradaki fark plotaj sorunudur yada aracın bakımları eksik olabilir ;)

Valla Hakan benimki GLS ve benim dediğin yerde mavi-kırmızı buluta benzer bir şekil var...:)
Sanırım arkadaşın pilotajı kötüydü :):)

aynen öyle o aradaki fark plotaj sorunudur yada aracın bakımları eksik olabilir ;)

bence ed kesin pilotaj ;)
ama kaşındı zibidi :D, takip eden arkadaşı da 307 le arkadan zorlamayı denedi ama, onun sonu da o arkadaşıyla aynı oldu :D

Bence çok sıkı duruyor....:) ama nerde satılır bilemem...

Geri