Astra F Kullanıcıları Buraya

öyle valla ya dershaneden 20:30 da gelince dedim artık akşam değilde gündüzleri çalışıyım akşamda napıyım tabiki opelim.net e biraz bakıyım :D bu arada önceki mesajıma cevap yazan herkese teşekkür ederim sağolun

herkese teşekkür ederim girmiycektim ama yapamadım bir giriyim dedim. İkinci günden böyle oldu ama daha tam yoğunlaşmadan bakıyım azıcık dimi :D zaten babamda arabayı vurmuş parkederken nazar deydi kesin :D

http://img161.imageshack.us/img161/5017/spma0268kv7.jpg

çizikler var ve içeri göçmüş pek belli olmuyor resimde

ooo Alican 2 gün bıraktın arabayı baban canına okumuş, :D:D:D
geçmiş olsun
artık gtc yi mecbur alır ;)
üniv hazırlığı tabiki önemli de biraz kafa dağıtmak için sosyal yaşam da lazım, derslere 100% gömülmek ideal çözüm olmayabilir
ara ara takıl bence sevdiğin şeylere,

ooo Alican 2 gün bıraktın arabayı baban canına okumuş, :D:D:D
geçmiş olsun
artık gtc yi mecbur alır ;)
üniv hazırlığı tabiki önemli de biraz kafa dağıtmak için sosyal yaşam da lazım, derslere 100% gömülmek ideal çözüm olmayabilir
ara ara takıl bence sevdiğin şeylere,

:D:D:D öyle valla Hakan abi :D valla gtc yi geçtim corsaya bile razıyım ben :D kendime ait olsun istediğimi yapıyım üstünde bide opel olsun da ne olursa olsun :D bugünde babam kaportacıdan randevu alıcak :D gerçi kaportacıyı zengin ettik bu ara pasta cila doblonun tamiri bide astra :D adamda çok yoğun bakalım ne kadar bekliycez aslında boya kalkmamış olsa idare edilirde boya kalkmış paslanırsa kötü olur. neyse artık ben ilgilenmiycem artık :D:D:D derslerimle ilgilenicem

:D:D:D öyle valla Hakan abi :D valla gtc yi geçtim corsaya bile razıyım ben :D kendime ait olsun istediğimi yapıyım üstünde bide opel olsun da ne olursa olsun :D bugünde babam kaportacıdan randevu alıcak :D gerçi kaportacıyı zengin ettik bu ara pasta cila doblonun tamiri bide astra :D adamda çok yoğun bakalım ne kadar bekliycez aslında boya kalkmamış olsa idare edilirde boya kalkmış paslanırsa kötü olur. neyse artık ben ilgilenmiycem artık :D:D:D derslerimle ilgilenicem
Öncelikle çok geçmiş olsun fazlada ihmal etmeyin çünkü boya kavladığı için çürüme yapar:( randevu alıp bir an önce hallettir ;) walla alican aynı sende benim gibi düşünüyorsun :D walla ne yalan söleyim sedan araç sıkmadı değil ama idare ediyoruz malum ailecek kullandığımız için mecbur sedan olucak ;) filtre takıcam egzoz takıcam ailecek tatile gittiğimiz için onlarıda takamıyorum yay takıp aracı yere yapıştırcam sık sık uzun yola çıktığımız için aracın yere yaklaşması pek uygun değil zaten uzun yolda istemesede yere yapışıyo;) o yüzden hep karşıma engeller çıkıyo malesef:( yoksa şimdiye kadar çoktan evrim geçirdiydi lakin önümdeki engeller yüzünden fazlada bişey yapamıyorum :(bakalım benim aklımda GSi projesi var şu okul bi bitsinde büyük ihtimal 94 GSi toplamayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa ;)

hakkaten bugün çok sessiz kalmış mekan yaw :D
iş güçten neti de açamadık :rolleyes:

1 hafta içinde stop,logosuz panjur ve kısa anten uygulamasıyla karşınızdayııım...

valla ne yalan sööliim önder bende merakla bekliyorum:) tüm parçaları merak ediyorum..

1 hafta içinde stop,logosuz panjur ve kısa anten uygulamasıyla karşınızdayııım...
kısa anten derken?
çamurluk üstüne mi?
nası bişey o?
pancur yaptırıyomusun kendin mi uğraşıcan? kaç paraya patladı :D
bunların cevabını istiyorum :D:D

Geri