Astra F Kullanıcıları Buraya

istediğim sorudan başlayabiliomuyum?:)

1) panjuru elle yapıcaz inşallah.çok yüksek bi maliyet olmasa gerek. [bakın çoğul konuştum:)]

2) anten konusunda ya tepeye alacam anteni,araba tampon boyasına girdiği zaman yada çamurluğa kısa anten bulup koyucam.

anten olayını merakla takip edicem
tavana yapınca çamurluğu macunlayıp boyamak lazım nasıl olcak?
kısa çamurluk üstü bulursan 2 tane al, birini ben istiyorum :D

aldıgımda 2 tane alırım hakan abi o zaman;)
ama dediğim gibi tavana aldırabilirim o zamanda araba tampon boyasına giricekya, hazır girmişken orayada bi macun,bi boya attırıverirler..

aynı niyetteyim
ben ilk aldığımda motorlu anteni bozuktu iptal edip çakma bi anten taktım pas içinde namussuz
onu iptal edip tavana güzel bişi yapmak istiorum ben de

anten motorlumuki?allah allah bende diorum benim anten neden hep duruyo yukarda die:D

dur abi ben hallediyim,istersen sana burdan parça buluruz kısa olarak.yada tepe istiosan kaportacıya verirsin kapatıverir oluşacak boşlugu

motorlu tabi yaw :D benim çubuk kırıktı aldığımda motor zınzınzın ediodu her teyp açışta falan
ben de söktüm namussuzu
kısa çamurluk üstü şık bişey bulursan haber ver alıcam hemen,
sen istte ne taraftaydın? organize oluruz belki işlemler için ;)

aynı niyetteyim
ben ilk aldığımda motorlu anteni bozuktu iptal edip çakma bi anten taktım pas içinde namussuz
onu iptal edip tavana güzel bişi yapmak istiorum ben de

Aynı dert bende de var...China malı bişey var üzerinde elle acılann..Onuda geçen gün kapatırken ikiye kırdım yarısı yok cok çirkin duruyor..Birde benim arka camın oratsında üzt kısmında bir anten var ne işe yarıyor bilmiyorum..Arabada tel kiti var belkide onundur..Ama bagaj kapagını acarken kapaga vurup ciziyor..
Ne yapacaz buna bilmiyorum..

Etiler de oturuyorum abi.maslak sanayide benim ufak tefek parçaları aldıgım bi dükkan var.ordan bulabilirim die tahmin ediyorum inşallah çıkar..

bu arada anten motorum çalışır vaziyette olabilir veya onarılabilir,
ihtiyacı olan varsa söküp hediye edebilirim
motor yerinde duruyo sadece kabloları sökmüştüm

Aynı dert bende de var...China malı bişey var üzerinde elle acılann..Onuda geçen gün kapatırken ikiye kırdım yarısı yok cok çirkin duruyor..Birde benim arka camın oratsında üzt kısmında bir anten var ne işe yarıyor bilmiyorum..Arabada tel kiti var belkide onundur..Ama bagaj kapagını acarken kapaga vurup ciziyor..
Ne yapacaz buna bilmiyorum..

cep telefonu kiti nin antenidir o abi.iptal ettirebilirsin ama o zamanda telefon kiti ne kadar sağlıklı calısır bilemem...

Geri