Astra F Kullanıcıları Buraya

Efe kabloyla olur sanırım..Başkasından şarj etmelisin marş alması için...

efe naptın çalıştırabildin mi aracı?

arkadaşlar sorun sercanın dediği gibi iç lambanın yanık kalmasından dolayı olmuş..akü bitmiş yada boşalmış..marş basmadı ya..nası halledicem kabloyla olur dimi?

Efe galiba senin araba otomatik vitesti... Eğer akü 2 yıllık falansa direkt aküyü değiştirsen iyi olur... Malum; olmadık bir yerde tekrar biterse vurdurmayla da çalıştırılmaz...

Yok eğer yeni aküyse güvenilir birilerinden/servisten nasıl yapılacağına dair bilgi almanı tavsiye ederim...

arkadaşlar herkese merhaba,kablo ile takviye yaptık yavuz abi nin arabasından.hallettik.20 dakkada çalıştırdım.sorun kalmadı,akü boşalmış sadece.teşekkür ederim ilginize.

:) unutmazsın artık iç lambayı :)

İlker gecen yıl uyduruk antfreze den bir çok insanın bu şekilde canı yanmış.. üst kapakları duman etmiş ....

bizde öle bilinçli komşu yok malesef
apartman yöneticisine dioz araba çizik içinde e burda top oynuyolar top gelmiştir dio
ulan oynatma o zaman...
ya çocuktur tamam da ana babaları da hiç sahip çıkmıyo ki..
2 adım ötede spor sahası var cillop gibi orda oynayan yok hepsi arabaların içinde....
ben alıcam bigün topu güzel falsolu serbest vuruşlarla hepsinin babalarının arabalarını duman edicem, sonra da top oynuyoz dicem en sonunda

Ah Hakan yaz başında .. koça kış evde kalmış gece bereketleri ( ki buna benim oğlanda dahil) bana kaput ve çamurluk boyattılar .. bisikletle sağlam derin çizik izi bırakarak..

Ah Hakan yaz başında .. koça kış evde kalmış gece bereketleri ( ki buna benim oğlanda dahil) bana kaput ve çamurluk boyattılar .. bisikletle sağlam derin çizik izi bırakarak..
Geçmiş olsun Hüseyin abi walla dediğin gibi benimde kardeşim aralarında :o yanında oynamayında diyemiyorum :o saolsun komşular benim yerime diyolar:)

herkese teşekkür ederim girmiycektim ama yapamadım bir giriyim dedim. İkinci günden böyle oldu ama daha tam yoğunlaşmadan bakıyım azıcık dimi :D zaten babamda arabayı vurmuş parkederken nazar deydi kesin :D

http://img161.imageshack.us/img161/5017/spma0268kv7.jpg

çizikler var ve içeri göçmüş pek belli olmuyor resimde

Geçmiş olsun Alican....Olsun cana geleceğine....Benim sağ ön kapıda vuruk..Anlatmıştım motor vurmuştu,hala öyle geziyorum..Artık kimsenin gözü kalmıyor,çiziklerde var... :):)
Sen takma kafana...Şu sınavları hallette...Bu arada kan basıncın arttı galiba.Damarlarındaki astra f kanı beynine vurunca dayanamayıp girmişsin yine..:)

Geri