Astra F Kullanıcıları Buraya

hayırlı olsun ilker abi.

arkadaşlar şimdi eve geldim,arabayı parkettim kapıları kitledim ama alarmdan sürekli 3 saniyede bir periyodik "dit" sesi gelip durdu yaklaşık 15 dakkadır.ve 1-2 dakika önce sustu.nedeni nedir?
Alla alla çok karışık bi durum :( bazen bendede kilitlenme oluyo ama hiç öle dıt dıt diye sürekli çalmadı kapatıp bi daha açsaydın :( denedinmi acaba:(

Arkadaşlar nihayet arabayı çıkardım.Çok şükür bi sıkıntı yok şu an.2 gündür biniyorum.Yarın da 250 km yol yapacağım.Parçalar silindir kapağından geliyormuş temizlendi.İnşallah başıma başka bir bela çıkarmaz.bu arada direksiyon kutusu da baya problemli.her an beni başka bir arabayla görebilirsiniz.Gerçi bazen millete gıcık oluyorum.Ne istiyorsun bu arabaya dediklerinde 11.500 diyorum.Yav o kadar yapıyor mu bu araba demezler mi:confused:gırtlaklayasım geliyor inanın:mad:yani tamirhaneye düştü diye hacı murat falan mı sanıylar anlayamadım:Dneyse hayırlısı;)

güle güle bin ilker ;) o milleti dövmek lazım cidden
mal senin iste 10 dersin ister 20 :D
ben soranlara 13500 den bi kuruş inmem diyorum, hık mık edene de ben tok satıcıyım kardeşim varsa paran hemen vereyim yoksa dükkanın önünü kapatma diorum

ne oluyor bakem burda :D:D:D:D:D
oo melii tatiller bitti galiba bu ara :D:D

efe senin sorunu ilk kez duydum ama el kitabına falan bak derim, bilinçli bi uyarı gibi geldi, arıza yapıp öyle düzenli ötmesi ilginç...

ben soranlara 13500 den bi kuruş inmem diyorum, hık mık edene de ben tok satıcıyım kardeşim varsa paran hemen vereyim yoksa dükkanın önünü kapatma diorum

İşt olay budur...

hayırlı olsun ilker abi.

arkadaşlar şimdi eve geldim,arabayı parkettim kapıları kitledim ama alarmdan sürekli 3 saniyede bir periyodik "dit" sesi gelip durdu yaklaşık 15 dakkadır.ve 1-2 dakika önce sustu.nedeni nedir?
bir kere bendede olmuştu efe abi...gittim baktım..içlambayı açık unutmuşum...kapattım sustu...

Arkadaşlar nihayet arabayı çıkardım.Çok şükür bi sıkıntı yok şu an.2 gündür biniyorum.Yarın da 250 km yol yapacağım.Parçalar silindir kapağından geliyormuş temizlendi.İnşallah başıma başka bir bela çıkarmaz.bu arada direksiyon kutusu da baya problemli.her an beni başka bir arabayla görebilirsiniz.Gerçi bazen millete gıcık oluyorum.Ne istiyorsun bu arabaya dediklerinde 11.500 diyorum.Yav o kadar yapıyor mu bu araba demezler mi:confused:gırtlaklayasım geliyor inanın:mad:yani tamirhaneye düştü diye hacı murat falan mı sanıylar anlayamadım:Dneyse hayırlısı;)

direksiyon kutusunda ne var ilker abi;?yağ kaçırma mı?

ben soranlara 13500 den bi kuruş inmem diyorum, hık mık edene de ben tok satıcıyım kardeşim varsa paran hemen vereyim yoksa dükkanın önünü kapatma diorum quote]
Aynen Hakan abi 13500den bir kuruş aşağı inmem diyorum ;) gerçi öncedende yazmıştım talibi çıktı ama nedense kıyıpta satamadık:o demekki bütün F kasası olanlar böle düşünüyo:)

demekki bizim araçların piyasası bu :D 13500 :D

Geri