Astra F Kullanıcıları Buraya

gri tonlarda arabası olan arkadaşlar, bilhassa benimkinin aynısı olan efe :)
boyatmayın tamponları bence, siyah yakışıyo oralara, sert bi imaj oluyo..

Benim ön ve arka tarafta sadece ortada ki parçalar siyah... Kapı çitalarına ise hiç dokunmak istemiyorum...

Eğer boyatırsam tamponların üst tarafına yani kapı çitalarının hizasına kadar boyatacağım... Sanırım GLS'lerde ki gibi oluyor...

Ne dersiniz tamponları ve aynaları boyatmaya değer mi?... Yoksa böyle daha mı güzel?...

resim0013xg.jpg

resim0020zl.jpg

Benim ön ve arka tarafta sadece ortada ki parçalar siyah... Kapı çitalarına ise hiç dokunmak istemiyorum...

Eğer boyatırsam tamponların üst tarafına yani kapı çitalarının hizasına kadar boyatacağım... Sanırım GLS'lerde ki gibi oluyor...

Ne dersiniz tamponları ve aynaları boyatmaya değer mi?... Yoksa böyle daha mı güzel?...

resim0013xg.jpg

resim0020zl.jpg
Volkan abi ben senin yerinde olsam hiç ellemem bu tip tamponlar benim hoşuma gidiyo bide senin araç beyaz böle siyah beyaz daha hoş oluyo

bnm şuanki düşüncem aynaları boyatıp yan çıtaları sökmek
tamponu torpido parlatıcısı ile parlatınca çok güzel duruyo o yüzden tampon boyatma olayına çok sıcak bakmıyorum
ama angel la xenon şart :D bide 600ytl tutmasa
Walla önder bende sıcak bakmıyorumda araç renkten kaybediyo malesef biraz şöle koyu bi tonda araç olsaydı hiç düşünmezdim ama inan GLS aracın yanına durmak istemiyorum:)bakalım ilk önce siyah jant aldıktan sonra herşey belli olur bu arada bende angel'ı kafaya koydumya F kasada bi başka duruyo angel far ama xenon düşünmüyorum bide ona para veremem en azından ikisini bir arada alamam ama ilerde büyük ihtimal takarım bide kapı çıtaları çok kaba gösteriyo cidden onu söktünmü aracın direk havası değişiyo önder inş. benden önce şu angellarıda takarısnda banada fikir vermiş olursun :oboyatmayı düşünüyordum senle konuştum bak yine caydım;)

bende NRR77 yi satmıştım ama gene F den vazgeçemedim 96 1.6 astra aLdım gene yakında ekLicem resimleri :) kLimamda var artık :D

Egehan o zaman sana Tekrar Hoşgeldin Diyelim....Hayırlı uğurlu olsun yeni araban......

teşekkür ederim abicim saoL .. (:

ben hiç siyahlık olmamasından yanayım.aynaymış tamponmuş çıtaymış..hepsi gövde rengi olmalı bence.ben öyle yaptırıcam arkadaşlarım..

Egehan yeni f de hayırlı olsun bu arada;)

Geri