önder güzel olmuş spoiler.tampon boyama ve yay acil lazım 2mizede

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekrar geçmiş olsun ilker, üzüldümArkadaşlar selam.yine gündemi ben belirleyimarabanın motoru saat gibi olmuştu ki tam teslim almaya gittim servise.Bi de ne ile karşılaşayım
usta denemeye gitmiş yolda tekrar içine bir parça düşmüş.Tekrar söküldü silindir kapağı
Emme manifoldunda parçalar bulduk.Bi yerlerden bişeler geliyor ama anlamıyorum.En sonunda benzin döküp yakacam herhalde
usta bir haftanın içinde 4 kez silindir kapağını söktü.Olacak işi değil herif de isyan etti artık.yav ben boşuna konuşmuyorum bu arabada bi uğursuzluk var derken.Bi kurtulsaydım lanetten
![]()
ş. içi trafikte sık sık 100e gelir hararet, havalar da sıcak ama otobanda 95ten dirhem yukarı çıkmıyor benimkisi..İlker kardeşim Çok Çok geçmiş olsun...Gerçekten üzüldüm Vardır belkide bundada bir hayır...
Arkadaşlar bugün istanbul sabiha gökçen havaalanına gittim..Gitmeden önce şehirde (sakarya)birkaç yere ugradım..Hararet zırt pırt 100 e geliyor sonra biraz devirli kullanmaya başlayınca,yolda akmaya başlayınca düzeliyordu..Ama cok dur kalk yapıyordumm (ışıklar-yol çalışmaları ve trafik)...Sonra otobana çıktım...Bakalım yine yapacakmı dedimm..İbre genel olarak 97-98 de oynadı sadece 140 ın üzerine cıkınca yükseliyordu..Sizce bir tuhaflık varmı bu işte...
Bu aracın hararet nedenleri nelerdir mesela.....??
önder güle güle kullan çok yakışmışilker abi geçmiş olsun inş bu son arızası olur senin aracın
bu arada spoilerli resim koyayım dedim daha kaliteli resim çekme fırsatı bulunca onlarıda eklerim
![]()
![]()
Arkadaşlar selam.yine gündemi ben belirleyimarabanın motoru saat gibi olmuştu ki tam teslim almaya gittim servise.Bi de ne ile karşılaşayım
usta denemeye gitmiş yolda tekrar içine bir parça düşmüş.Tekrar söküldü silindir kapağı
Emme manifoldunda parçalar bulduk.Bi yerlerden bişeler geliyor ama anlamıyorum.En sonunda benzin döküp yakacam herhalde
usta bir haftanın içinde 4 kez silindir kapağını söktü.Olacak işi değil herif de isyan etti artık.yav ben boşuna konuşmuyorum bu arabada bi uğursuzluk var derken.Bi kurtulsaydım lanetten
![]()
benim arabada pek değil hiç yağ yakma olayı yok burak..çok şükür...carbon clear bira tehlikeli benim sorunum yok ben zaten lpg de kullanıyorum sadece ilk çalıştırmada sorun oluyoo...enjektör temizleyici alıp denicem..![]()
Arkadaşlar selam.yine gündemi ben belirleyimarabanın motoru saat gibi olmuştu ki tam teslim almaya gittim servise.Bi de ne ile karşılaşayım
![]()
sağol hemşom sen de özlettin kendini canım 61 plakayı görmek hoş oldu vallailker abi geçmiş olsun inş bu son arızası olur senin aracın
bu arada spoilerli resim koyayım dedim daha kaliteli resim çekme fırsatı bulunca onlarıda eklerim
![]()
![]()
Sağol hakanım motor toplanıyor tekrardan.gelişmeleri bu akşam yazarımtekrar geçmiş olsun ilker, üzüldüm
ustanda bi sorun olmasın yaw? iyice bi söksün bence, motora giriş, kapak sübaplar vs.vs. zırt pırt parçalar geliyosa biyerlerde birikmiş bişeyler olabilir..
ş. içi trafikte sık sık 100e gelir hararet, havalar da sıcak ama otobanda 95ten dirhem yukarı çıkmıyor benimkisi..
ama 100ü geçmiyorsa problem yoktur bence...
önder güle güle kullan çok yakışmış
Haklısın halilcim.sanırım ustalar bu işi beceremediya ilker ne bu böyle, adam gibi ustaya götür şu arabayı, manifolda nerden parça geliyor; ameliyatta hastanın içinde makas unutan doktor misali ne bu böyle , inşallah biran evvel düzeltirsin şu motoru...
Sağol gürkan abi.sen bile gerildiysen benim halimi düşün artıkİlker çok büyük geçmiş olsun.Çok üzüldüm ve gerildim valla.hayırlısıyla en kısa zamanda çıkarman dileği ile.