Astra F Kullanıcıları Buraya

Slm arkdaşlar . . .

+1 F
hoşgeldin aramıza

Efe şimdiden hayırlı olsun diyelim...Ne diyelim artık,sen kesin kararını vermişsin...

Arkadaşlar akis körüğünü taktırayım dedim,adam demezmi abi bunun akis kafası boşluk yapmış bunun değişmesi lazım diye,bende eyvallah dedim..İşçilikle beraber 140 ytl bayıldımm..Şimdi bomba gibi oldu...Tabii kredi kartım öyle demiyor...

Sonra şöyle bir hesap çıkarttırdım ne kadar daha ödemem lazım diye ....(Yağ değişimi zamanı geldiide+Yaptırmam gerekenler...)

Motor yagı ----56 ytl
Yağ filtresi----- 6 ytl
Karter contası-24 ytl
2 Ad. akis keçesi---20 ytl
Yağ pompa contası----8 ytl
Yağ pompa keçesi----16 ytl
Buji----------------26 ytl
Buji kablosu -----75
Karbon clear-----60 ytl
İşçilik------120 ytl

Aşşagı yukarı işçilikle beraber 400 ytl.... Sizce nasıl fiyat????

bu kadar işe fena değil bence mutlu, ama kredi kartı ödemesi kısmında aynı fikirdeyim senle :D

dün arabada çok yük vardı. bozuk yollara girdik biraz bi çukurada sert girdik baya bugün arabadan garip garip sesler gelmeye başladı. çukularda lıkır lıkır ses geliyor bide arada cırcır böceğinin sesine benzer bi ses geliyor alttan sanırım alttakımları dağıttık arka amotrisörlerde patlak sanırım.

sedanı astrası olanlar acaba arabanın üstüne bastırdıklarında yaylanması nasıl bizimki çok aşırı yaylanıyor yani bi 10cm aşağı yukarı hareket ediyordur bukadar yumuşak olması normalmi
cırcır sesi bilyadan olabilir alican,
çok yaylanmaması lazım diye biliyorum ben..

abi geçmiş olsun..abi o zaman sana bi fikir veriyim..yapmazsın sen gerçi:D motor modifiyesi yap..bu kadar masraf edip standart güç alıcaana git biraz daha güclendir;)

tatil iyiydi abi teşekkür ederim sordugun için.eğlenceli geçti bayaa işte,plaj,deniz,gece gezmeleri,kızlar falan filan..bakalım eylüle kadar bikaç kez daha kaçabilirim yalovaya..
efe adam dünyanın masrafını yapıyo bide modifiyeye mi girsin
zaten 2. rektifiye, ilkerin motor 1.8 e yaklaşmıştır :D

İlker sadece silindir hasarı yokmuydu araçta neden tekliyomuş bişey demiyo mu usta?
biraz tuhaf geldi öyle bi problem olması

Günaydın herkese..bence kapağı taşlatsın pistonlar değiştirsin bide uygun bi turbo buldukmu varya..off..ilker abi bence bi düşün derim;)

Günaydın herkese..bence kapağı taşlatsın pistonlar değiştirsin bide uygun bi turbo buldukmu varya..off..ilker abi bence bi düşün derim;)
biyel iste, krank ister, sübap ister
:D
turbo çok kasıyo be efe
bence satınca rover 620ti alsın :D
geçen gördüm bitane fena çuffluyodu :D

rover mı? kapınıza koymayın..battı gitti firma,çinliler aldı artık ingiliz olmaktan çıktı güzelim araba..

2 haftalık trabzon gezimden döndüm arkadaşlar yola çıkmadan önce spoilerde taktırmıoştık aracın görünümü baya değişti şimdi bikaç ufak işlem kaldı :D
ancak araçta silkeleme başladı motoru çalıştırdıktan sonra ilk 15dk civarı baya bi silkeleme yapıyor devirli kullanınca düzeliyor sizce bunun nedeni nedir ? haftasonu servise uğramak şart gibi duruyor:mad:

2 haftalık trabzon gezimden döndüm arkadaşlar yola çıkmadan önce spoilerde taktırmıoştık aracın görünümü baya değişti şimdi bikaç ufak işlem kaldı :D
ancak araçta silkeleme başladı motoru çalıştırdıktan sonra ilk 15dk civarı baya bi silkeleme yapıyor devirli kullanınca düzeliyor sizce bunun nedeni nedir ? haftasonu servise uğramak şart gibi duruyor:mad:
Önder hayırlı olsun öncelikle;) spoilerı aynı aldın yoksa farklı spoilermı aldın bak şimdi merak ettim;) ama cidden sedanlara yakışıyo önder yoksa arkası boş kalıyo hayırlı olsun bakalım yeni fotolarını bekliyorum;)
Silkeleme konusuna gelelim belki ya rolanti ayarlığıcısımı diyolar öle bişey ya bujilerde sıkıntı var yada motorda zamanla kurum bağlıyo ondanda olabilir;) ama carbon clean gerçekten çok işe yaradı rolantide motor sesi artık hiç çıkmıyo ancak kaputu kaldırıyorum "sssss" diye ses geliyo başka gram ses yok;) servise git ustan bi baksın derim ama bujilerde kurum bağladıysa oda çok silkeletiyo aracı:(

dün arabada çok yük vardı. bozuk yollara girdik biraz bi çukurada sert girdik baya bugün arabadan garip garip sesler gelmeye başladı. çukularda lıkır lıkır ses geliyor bide arada cırcır böceğinin sesine benzer bi ses geliyor alttan sanırım alttakımları dağıttık arka amotrisörlerde patlak sanırım.

sedanı astrası olanlar acaba arabanın üstüne bastırdıklarında yaylanması nasıl bizimki çok aşırı yaylanıyor yani bi 10cm aşağı yukarı hareket ediyordur bukadar yumuşak olması normalmi
Alican ilk başlarda banada öle geldi ustama sordum sedanların amortisörleri biraz daha yumuşak oluyomuş;) ve amortisörün bitmiş olsaydı alican keskin virajda araç direk takla atma pozisyonuna girerdi;) yani hissettirirdi sana kafana takma;)

Önder hayırlı olsun öncelikle;) spoilerı aynı aldın yoksa farklı spoilermı aldın bak şimdi merak ettim;) ama cidden sedanlara yakışıyo önder yoksa arkası boş kalıyo hayırlı olsun bakalım yeni fotolarını bekliyorum;)
Silkeleme konusuna gelelim belki ya rolanti ayarlığıcısımı diyolar öle bişey ya bujilerde sıkıntı var yada motorda zamanla kurum bağlıyo ondanda olabilir;) ama carbon clean gerçekten çok işe yaradı rolantide motor sesi artık hiç çıkmıyo ancak kaputu kaldırıyorum "sssss" diye ses geliyo başka gram ses yok;) servise git ustan bi baksın derim ama bujilerde kurum bağladıysa oda çok silkeletiyo aracı:(
trabzona doğru yola çıktığımızda araçta en ufak bi sorun yoktu ama yolda bi yerden benzin aldıktan sonra başladığını düşünüyorum bakalım haftasonu anlarız derdini fotolarıda fırsat bulunca koyarım

trabzona doğru yola çıktığımızda araçta en ufak bi sorun yoktu ama yolda bi yerden benzin aldıktan sonra başladığını düşünüyorum bakalım haftasonu anlarız derdini fotolarıda fırsat bulunca koyarım
Önder o zaman benzindendir;) kafana hiç takma kardeşim peki hiç arıza lambası yanıp söndümü :( eğer yanıp sönüdyse kesin benzindendir çünkü başıma geldi energy diye bi istasyondan aldıydık eskişehire gelesiye kadar tam 5 kere arıza ışığı yaktıydı :( yolumun üstündede zaten yetkili servis vardı tec2 ye taktı baktı abi benzinden yakmış dedi aracın hiç bi sıkıntısı yok dedi;)

benzin olması kuvvetle muhtemel, o değilse rölanti ayarında bi problem var
burak buji sorunlu olsa devirli kullanımda da hissettirir, gitmez zaten araç

Geri