Astra F Kullanıcıları Buraya

benimkinde de sabah ilk çalıştırmada 10saniye tekleme var enjektörlerden mi yapar...daha önce astra f ne enjektör temzliği yaptıran var mı...

Arkadaşlar selam.yine gündemi ben belirleyim:Darabanın motoru saat gibi olmuştu ki tam teslim almaya gittim servise.Bi de ne ile karşılaşayım:mad:usta denemeye gitmiş yolda tekrar içine bir parça düşmüş.Tekrar söküldü silindir kapağı:mad:Emme manifoldunda parçalar bulduk.Bi yerlerden bişeler geliyor ama anlamıyorum.En sonunda benzin döküp yakacam herhalde:mad:usta bir haftanın içinde 4 kez silindir kapağını söktü.Olacak işi değil herif de isyan etti artık.yav ben boşuna konuşmuyorum bu arabada bi uğursuzluk var derken.Bi kurtulsaydım lanetten:mad:

ilker abi önerim hala geçerli..headers al sen:)

abi çok sinirli yazmışın mesajı..biraz sakinleş istersen..geçmiş olsun bu arada..yeniden geçmiş olsun..

benimkinde de sabah ilk çalıştırmada 10saniye tekleme var enjektörlerden mi yapar...daha önce astra f ne enjektör temzliği yaptıran var mı...
Walla Sercan sade enjektör temizliği yapılmadı ama işte dediğim gibi carbon clean denilen motor temizliği yaptırdım şuan üstünden 3000 km geçti inan gaza tepkisi acaip değişti benim en büyük şikayetim gaza yüklendimmi silkelenerek hızlanmasıydı şuan silkelemeyi bırak gaza yüklendiğim anda arabayı çıldırıyo öle diyeyim sana ve yakıttada acaip etkisi oldu.
Ama tabi madalyonun öbür tarafıda var eğerki motorun bi sıkıntısı varsa zaten F kasalarda yağ eksiltme sıkıntısı var bide carbon clean yapıldımı aracına göre yağ yakma değişiyo malesef:sorry: kasırganınkine en son baktığımda 3000 kmde üst çentikten biraz yağ götürmüş :mad: bide motorun durumu çok kötüyse terste tepebiliyomuş çekişten düşme hızlanmalarda stop etme gibi bide rolantide dengesizlik olması gibi kötü sonuçları var mesela rolantide 1000 kmde sıkıntı yaşadım rolantide 1100 çıkıp 800 düşmeler oldu ama şuan bi sıkıntı kalmadı :Do yüzden eğer ustan tavsiye ederse sercan yaptırmanı tavsiye ederim biraz rsikli bi durum ama motoruna güveniyorsan bence yaptır derim çünkü genelde bunu 60.000de bir yapıyolarmış

Arkadaşlar selam.yine gündemi ben belirleyim:Darabanın motoru saat gibi olmuştu ki tam teslim almaya gittim servise.Bi de ne ile karşılaşayım:mad:usta denemeye gitmiş yolda tekrar içine bir parça düşmüş.Tekrar söküldü silindir kapağı:mad:Emme manifoldunda parçalar bulduk.Bi yerlerden bişeler geliyor ama anlamıyorum.En sonunda benzin döküp yakacam herhalde:mad:usta bir haftanın içinde 4 kez silindir kapağını söktü.Olacak işi değil herif de isyan etti artık.yav ben boşuna konuşmuyorum bu arabada bi uğursuzluk var derken.Bi kurtulsaydım lanetten:mad:
Walla İlker abi aramızda F kasasına en çok bağlı üyesin walla ben senin yerinde olsaydım çoktan sattıydım:sorry:ya senin gibi bi sahip bulmuşta niye böle nazlanıp duruyo anlamadım :eek:filtremi delik hortummu delik yoksa direk depodanmı bişiler geliyo ama emme manifolduyla pekte alakası yok bence abi sen araca bi kurşun döktür birisinin acaip nazarı deymiş araç burnunu doğrultamıyo walla bende en az senin kadar üzüldüm İlker abi emme manifolduna nerden parça gelirki:sorry:walla abi gelişmeleri bekliyoruz abi

ilker abi geçmiş olsun..hepimiz üzlüldük ihşallah yakında kavuşursun arabana..

Walla Sercan sade enjektör temizliği yapılmadı ama işte dediğim gibi carbon clean denilen motor temizliği yaptırdım şuan üstünden 3000 km geçti inan gaza tepkisi acaip değişti benim en büyük şikayetim gaza yüklendimmi silkelenerek hızlanmasıydı şuan silkelemeyi bırak gaza yüklendiğim anda arabayı çıldırıyo öle diyeyim sana ve yakıttada acaip etkisi oldu.
Ama tabi madalyonun öbür tarafıda var eğerki motorun bi sıkıntısı varsa zaten F kasalarda yağ eksiltme sıkıntısı var bide carbon clean yapıldımı aracına göre yağ yakma değişiyo malesef:sorry: kasırganınkine en son baktığımda 3000 kmde üst çentikten biraz yağ götürmüş :mad: bide motorun durumu çok kötüyse terste tepebiliyomuş çekişten düşme hızlanmalarda stop etme gibi bide rolantide dengesizlik olması gibi kötü sonuçları var mesela rolantide 1000 kmde sıkıntı yaşadım rolantide 1100 çıkıp 800 düşmeler oldu ama şuan bi sıkıntı kalmadı :Do yüzden eğer ustan tavsiye ederse sercan yaptırmanı tavsiye ederim biraz rsikli bi durum ama motoruna güveniyorsan bence yaptır derim çünkü genelde bunu 60.000de bir yapıyolarmış
benim arabada pek değil hiç yağ yakma olayı yok burak..çok şükür...carbon clear bira tehlikeli benim sorunum yok ben zaten lpg de kullanıyorum sadece ilk çalıştırmada sorun oluyoo...enjektör temizleyici alıp denicem..:confused:

İlker kardeşim Çok Çok geçmiş olsun...Gerçekten üzüldüm Vardır belkide bundada bir hayır...

Arkadaşlar bugün istanbul sabiha gökçen havaalanına gittim..Gitmeden önce şehirde (sakarya)birkaç yere ugradım..Hararet zırt pırt 100 e geliyor sonra biraz devirli kullanmaya başlayınca,yolda akmaya başlayınca düzeliyordu..Ama cok dur kalk yapıyordumm (ışıklar-yol çalışmaları ve trafik)...Sonra otobana çıktım...Bakalım yine yapacakmı dedimm..İbre genel olarak 97-98 de oynadı sadece 140 ın üzerine cıkınca yükseliyordu..Sizce bir tuhaflık varmı bu işte...
Bu aracın hararet nedenleri nelerdir mesela.....??

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.En kısa zamanda çıkmasını bekliyorum hayırlısıyla.Gelişmeleri yazarım

ilker abi geçmiş olsun inş bu son arızası olur senin aracın:confused:

bu arada spoilerli resim koyayım dedim daha kaliteli resim çekme fırsatı bulunca onlarıda eklerim
grnt009nm8.jpg
grnt004gv6.jpg

Geri