Astra F Kullanıcıları Buraya

5000dede baskı balata bitmesi çok ilginçtir :( bence önceki usta sölemek istemiyorum ama ali cengiz oyunu yapmış gibi ama bi baskı balata yüzündende araçtan soğuma derim ben;) bende 400e hallettiydim:) benim 206sı olan ark. var komple ön takımı yeniledi demekki öle bi durum yaşasak hiç düşünmeden biricik göz nurlarımızı satacaz demekki :(

ya o sinirle çıkarttım satılıga :S ustam dedi 4 tane adam tutar seni dövdürürüm sakın satma deyince bi durakladım bakalım.4 kişi gelmişti şimdilik vazgeçtim ama ne bileyim çok severek almıştım :s tırsa tırsa biniyorum yaa :S

Arkadaşlar çoşmuşsunuz yinee.......

Şimdi tek tek alıntı yapmıyorum...

İlker bence satma sen o arabayıı....Çoğu arabalara bizimkilerin ölüsü 5 basar..Farklı arkadaşlar bindi arabama ama hiçbiri neden bunu aldın demedii...Hepsi bindiğinde hayran kalıyor arabaya..

Sercan benim arabada dert küpü şu ana kadar 1200 ytl masraf cıktı...Daha boyası var,lpg si var,yagı değişecek,bujiler değişecek kablolarıyla beraber...Krank keçesi değişecek kaçırıyormuş...Sol teker bilyası akis körüğüyle birlikte değişecek..Daha var yanii..Arkadaşlar şunu unutmayalım aramızdaki en yeni araba 1998 model yanii 10 yaşında normal bu işleri açmasıı..

Geçen gün ustamla konuşuyoruz dediki Honda arabası sorunsuzdur çünkü motorunda cok fazla elektronik parça yok...Seninkinin motorunda suan kaputu acsak 30 dan fazla elektronik parça var dedii o yüzden problem yaşanır dedii..Normaldir süresi dolan elektronik parçaların değişmesi normal dedii.Ama senin arabadaki sürüş keyfi ve konfor onda yok dedi...

Baskı balatayı bende değiştirmiştim...Ama vitese geçmez olana kadar..Baskı balatayı çıkardığımızda içindeki disk in ikiye ayrıldığı gördümm...Problem cıkarmaz en fazla yolda kalırsın:)

Efe sende bir karar ver satmakmı istiyorsun yoksa modlamakmı istiyorsun....Bence modlada modlu f kasa görsün gözümüz...;)

Son düzenleme:
Efe sende bir karar ver satmakmı istiyorsun yoksa modlamakmı istiyorsun....Bence modlada modlu f kasa görsün gözümüz...;)

abi yetmezmi yaptıklarım?biraz dahamı modifiye istiyosunuz? o halde bende yapıyorum..

bu yukarıdaki alıntı bu "Astra f ciler buraya" konusunu açan ilker abimize aiittir...kendisine hatırlatmak istedim..YA YENİ ALDIĞI FİŞEK OLMAZSA...bence aracını satmasınn...evet arkadaşlar böyle bir kampanya başlatıyorum

İLKER ABİ ARABASINI SATMASIN......:alkis:
+1500 :D
ama İlker kardeşime allah daha iyisini nasib etsin diyorum

:D Bende acayip şaşırdım olmamasına bende çifteler sapağından içeri giriyorum en kestirme orası oluyor bana ama sivrihisardan o sapaga kadar genelde olmuyor orda rahat gidiyorum dicem ama yok bozuk geliyo :D

o arkalar köy yolları değil miydi? en son öyle hatırlıyorum ama yıllar önce geçmiştim,
İlk radara amcamın dobloyla polatlı tarafında girmiştim, 1.9 jtd fena gidiodu meret :D, amcam saolsun bağlamıştı polisleri cezadan yırtmıştık

aralık gibi vermiştim zaten;)öölesine.şu aralar isteyen var zatende satsammı satmasammı çok kararsızım

kuupır'ın parasını topladıysan sat :D

Sercan bende öle film var sen bilirsin ama önceki sahibide güneş ve camı kuvvetlendirmesi için yapmış heralde normalde hiç belli olmuyo;) muayenedede sorun çıkmadı trafikte hele hiç çıkmıyo belli olmadığı için;) ancak güneş veya ışık vurduğu zaman camlar yemyeşil oluyo:D:D:D

burak kardeşim sen yokken burada hiç hayat yok...kimse bir şeyler yazmıyo sen gelince bir hareket geldi...oh be:D ...film için önerin ne yani işe yarıyomu sence önden güneş geliyormu??güneşi ne kadar kesiyo...??
bu astra gsi nin arka üst spoilerini taktım ben kafaya ucuza bulursam yaptırcam bayağı güzel oluyoo...efe sende modifiye istiyosun bak bi..astra gsilere...

Arkadaşlar çoşmuşsunuz yinee.......

Şimdi tek tek alıntı yapmıyorum...

İlker bence satma sen o arabayıı....Çoğu arabalara bizimkilerin ölüsü 5 basar..Farklı arkadaşlar bindi arabama ama hiçbiri neden bunu aldın demedii...Hepsi bindiğinde hayran kalıyor arabaya..

Sercan benim arabada dert küpü şu ana kadar 1200 ytl masraf cıktı...Daha boyası var,lpg si var,yagı değişecek,bujiler değişecek kablolarıyla beraber...Krank keçesi değişecek kaçırıyormuş...Sol teker bilyası akis körüğüyle birlikte değişecek..Daha var yanii..Arkadaşlar şunu unutmayalım aramızdaki en yeni araba 1998 model yanii 10 yaşında normal bu işleri açmasıı..

Geçen gün ustamla konuşuyoruz dediki Honda arabası sorunsuzdur çünkü motorunda cok fazla elektronik parça yok...Seninkinin motorunda suan kaputu acsak 30 dan fazla elektronik parça var dedii o yüzden problem yaşanır dedii..Normaldir süresi dolan elektronik parçaların değişmesi normal dedii.Ama senin arabadaki sürüş keyfi ve konfor onda yok dedi...

Baskı balatayı bende değiştirmiştim...Ama vitese geçmez olana kadar..Baskı balatayı çıkardığımızda içindeki disk in ikiye ayrıldığı gördümm...Problem cıkarmaz en fazla yolda kalırsın:)

abi krank keçesi ne kadar kaçırıyo çok kaçırmıyorsa boşver benimkide kaçırıyo...ama çok az...onu yaptırmanın işçiliği çok fazla..

burak kardeşim sen yokken burada hiç hayat yok...kimse bir şeyler yazmıyo sen gelince bir hareket geldi...oh be:D ...film için önerin ne yani işe yarıyomu sence önden güneş geliyormu??güneşi ne kadar kesiyo...??
bu astra gsi nin arka üst spoilerini taktım ben kafaya ucuza bulursam yaptırcam bayağı güzel oluyoo...efe sende modifiye istiyosun bak bi..astra gsilere...
Ne demek Sercan F kasa hastası olarak daimi olarak burdayım o kadarki artık piyasadaki temiz diri F kasaları sağa sola almaya başladım:):D yakında aramıza yeni ark.larda gelecek;) Film konusuna gelirsek ben sana bi numara daha kalınını alş derim
koruyo ama tabi daha kalın olursa daha iyi güneşten korur hemde görsellik olur:) walla spoilerda çok güzel oluyo sercan benimki sedan olduğu için arkadaki estetikliği tamamlıyo sanada GSi spoilerının yakışacağını düşünüyorum;)

Geri