Astra F Kullanıcıları Buraya

Allah yardımcın olsun İlker..Kötü bir durum...Allah kimsenin başına vermesin....

opelci dostlarım birkaç foto koyayım benim depodan :good:
opelastrafr4jpgrd7.jpg

opelastrafr2jpgwg9.jpg

opelastrafr6jpgst1.jpg

opelastrafr3jpgvv6.jpg

opelastrafr5jpgve4.jpg

üstteki astra opelin 1998de özel hazırladığı California modelidir. Astra California ...

opelastrafr1jpgtg5.jpg

opelastrafgsir1jpgkx6.jpg

opelastrafgsir2jpgpx1.jpg

GSİ forever

Son düzenleme:
resimlerde sorun vardı arkadaşlar ilk bu mesajı o yüzden yazmıştım şimdi dizelttim yakında 200TS i ile ilgili bi yazı yayınlıyacağım opel sohbetlerimiz bölümünde

Son düzenleme:
hakan abi oldukça temizmiş senin panter:)
bir sorum olacaktı bu bizim araçlarda (hb'lerde) bu bagajın üst kısmındaki siyah plastik bi parça var ya...bu parçanın daha uzunu ve araç rengine boyalı olanları gsi lerde var...sanırım orj..eminde değilim..bunu çıkmacılarda yada orjinalini alıp boyatsak taksak süper olur..ama uyar mı boyutları...bilgisi olan var mıı ???
for example;; http://www.sahibinden.com/gti_killer_orjinal_astra_f_gsi_WQQaXQQ9679935WQQpXQQdisplayitem

bu araçtada elektirikli ayna var orjinalse bende orj parçalarını bulup taktırırım....işte link http://www.sahibinden.com/opel_astra_gsi_fullWQQaXQQ10221351WQQpXQQdisplayitem
o spoiler gsiların orjinali diye biliyorum, hatta burda bi arkadaş satıyodu bi ara,
uyması lazım kasa genişliği aynı nasılsa ;)

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Yav beyler aklım alamıyor bu olanları.Buji tırnağı değil,subap parçası değil.Değil babam değil.Dünden beri inceliyoruz gece 12 de geldim sanayiden.Sanırım bu arabayı satmam lazım.Yaptırmadan satma işini de düşünüyorum 10 milyara satarım.Ama sanayide yatan arabay müşteri, aramak da pek şık olmuyor malesef:(Sanırım yaptırıp 11.5-12 ye satacam mereti:mad:işin aksi yanı araba çok lazım bana.Hanım hamile gün sayıyoruz.Gece aklımdan acil bişe olsa naparım diye geçirdim.Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Yaptırdıktan sonra satarım sanırım.Kayınbabamın Broadway'ı var.Temiz bişe buluncaya kadar ona binerim diyorum:)hayırlısı
hayırlısı olsun İlker,
resimlerde sorun vardı arkadaşlar ilk bu mesajı o yüzden yazmıştım şimdi dizelttim yakında 200TS i ile ilgili bi yazı yayınlıyacağım opel sohbetlerimiz bölümünde
yüksel teşekkürler paylaşımlar için

Yüksel paylaşım için cok saol...Güzel resimler......Yalnız bu Gls lerin aynaları orjinalden boyalı bizimkiler neden degil?....

gls lerin aynaları zaten boyalı mutlu abi

Ama benimkiler değil
sanırım ikiside kırıldı ve yerine bunları taktılar....

evet olabilir malum bizim aynalar çabuk kırılıyor ;)

Geri