Allah yardımcın olsun İlker..Kötü bir durum...Allah kimsenin başına vermesin....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol kardeşim Allah sizin arabalarınıza sağlık versin ne deyimAllah yardımcın olsun İlker..Kötü bir durum...Allah kimsenin başına vermesin....
o spoiler gsiların orjinali diye biliyorum, hatta burda bi arkadaş satıyodu bi ara,hakan abi oldukça temizmiş senin panter
bir sorum olacaktı bu bizim araçlarda (hb'lerde) bu bagajın üst kısmındaki siyah plastik bi parça var ya...bu parçanın daha uzunu ve araç rengine boyalı olanları gsi lerde var...sanırım orj..eminde değilim..bunu çıkmacılarda yada orjinalini alıp boyatsak taksak süper olur..ama uyar mı boyutları...bilgisi olan var mıı ???
for example;; http://www.sahibinden.com/gti_killer_orjinal_astra_f_gsi_WQQaXQQ9679935WQQpXQQdisplayitem
bu araçtada elektirikli ayna var orjinalse bende orj parçalarını bulup taktırırım....işte link http://www.sahibinden.com/opel_astra_gsi_fullWQQaXQQ10221351WQQpXQQdisplayitem
hayırlısı olsun İlker,Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Yav beyler aklım alamıyor bu olanları.Buji tırnağı değil,subap parçası değil.Değil babam değil.Dünden beri inceliyoruz gece 12 de geldim sanayiden.Sanırım bu arabayı satmam lazım.Yaptırmadan satma işini de düşünüyorum 10 milyara satarım.Ama sanayide yatan arabay müşteri, aramak da pek şık olmuyor malesefSanırım yaptırıp 11.5-12 ye satacam mereti
işin aksi yanı araba çok lazım bana.Hanım hamile gün sayıyoruz.Gece aklımdan acil bişe olsa naparım diye geçirdim.Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Yaptırdıktan sonra satarım sanırım.Kayınbabamın Broadway'ı var.Temiz bişe buluncaya kadar ona binerim diyorum
hayırlısı
yüksel teşekkürler paylaşımlar içinresimlerde sorun vardı arkadaşlar ilk bu mesajı o yüzden yazmıştım şimdi dizelttim yakında 200TS i ile ilgili bi yazı yayınlıyacağım opel sohbetlerimiz bölümünde
resimlerde sorun vardı arkadaşlar ilk bu mesajı o yüzden yazmıştım şimdi dizelttim yakında 200TS i ile ilgili bi yazı yayınlıyacağım opel sohbetlerimiz bölümünde
resimlerde sorun vardı arkadaşlar ilk bu mesajı o yüzden yazmıştım şimdi dizelttim yakında 200TS i ile ilgili bi yazı yayınlıyacağım opel sohbetlerimiz bölümünde