Astra F Kullanıcıları Buraya

taş izleri bizde de var araba Türkiye turu yapıp gelince oldu onlar. Pasta cila yaptık biraz azaldı sonra o noktalara ince bi fırçayla rötüş yaptık yakına gelmedikçe farkedilmiyor. kaportacı boyanması gerekir dedi. şimdilik böyle idare ediyoruz. yüksek devirin tek zararıda cüzdanına olur :) arada yüksek devirde kullanıp motoru biraz açmak gerekiyor :D sollamalarda filan bol bol redline a girdiğimiz zamanlar oldu zaten devir kesici devreye giriyor bi problem olmaz :good:
bizim arabalarda devir kesici varmı yha:)

merabalar benimde astra f sw aracım var 1 seneye yaklaşıyorum çok memnunum bence astra f tamamıyla tutku araba size kendine resmen büyülüyor nedendir bende anlamadım ama anlayabildiğim tekşey astrası olmayanlar karalıyor sadece astra yı zaten karalayan ne kadar kişi varsa etrafınızda mutlaka ki mutlaka yerli araba deyordur başka birşey demiyordur

Aramıza hoşgeldinn...Keyifli forumlar diliyorum..İnan bu arabaya binmeyen dısardan artar tutar ama bindiklerinde eger samimiyse itirafta bulunup iltifat ederler,yada içine atar kendilerine dert ederler...Bu da fena halde gaz yapar..:) Bırak millet konuşsun,ayrıcalığı biz yaşayalımm....;)

valla 2 hafta önce aynı problem bendede oldu. tam bilmiyorum ama hidrolik direksiyonun pompası mı ne varmış o değişti artı rekorları filan değişti düzeldi. bu arada benim eşekliğim yüzünden oldu :) fren hidroliğini yanlışlıkla direksiyon yağının yerine doldurdum sonuç malum

Aslında bendeki ses trigerin ordan geliyor..V kayışı nasıl bir etki eder direksiyona ben bağlantı kuramadım ama bana söylenen o oldu..Sanırım yarın önce trigere baktırıcam daha sonrada v kayısına.....Cevabı burada paylaşıcam bakalım ne cıkacakk..

merabalar benimde astra f sw aracım var 1 seneye yaklaşıyorum çok memnunum bence astra f tamamıyla tutku araba size kendine resmen büyülüyor nedendir bende anlamadım ama anlayabildiğim tekşey astrası olmayanlar karalıyor sadece astra yı zaten karalayan ne kadar kişi varsa etrafınızda mutlaka ki mutlaka yerli araba deyordur başka birşey demiyordur
hoşgeldin kadir,
f kasa tutkusu dorukta bu grup içinde :D
bir de üye arşivine girip tanıtım msjı yazarsan kurallara uygun olur,sonra mesajların falan silinmesin

Lıkır lıkır diye ses geliyor....Videoyu eklentilerden yollucaktım zip olarak kabul etmedii..Güya zip olarak yoollayabilirsiniz diyor.

İki yere sordum ilki v kayışı ve bilyası dedi...Bende kayış gacırtı yapıp ötmezmi bu lıkır lıkır ses yapıyo dedimm..Oda bu şekilde ses yapar bilyadan olursa falan dedii.Direksiyon sertleşir falan dedi..Gerçektende anlam veremediğim sekilde direksiyonda sertleşme var..Her zaman olmuyor ama arasıra sertleşiyor...

İkinciside triger kayısından geliyor sanırım gergi kolu varmış ordan gevşemiş olabilir dedi yada bilyadan geliyordur dedii...Acıp bakmadan kesin bişey söyleyemem dedi....

Bu şekilde 25 km falan yol yaptım şehir içi bişey olmadı ama trigerse korkutuyor adamı....
direksiyon pompası triger setine baalı olması lasım v kayışın diil,
inşallah basit bişeydir,ucuza çıkarsın

Arkadaşlar bu gün gittim baktırdım....Eleman dediki abi bu ses gergi bilyasından geliyor dedi...Eminmisin dedim hemen kayışı söktü ve ses kesildi....Sonra gittik yeni bilya aldıkk..Yan sanayi 75 ytl..GM 140 ytl imiş ben yan sanaayi aldım (umarım pişman olmam)İşçiliğede 40 ytl verdim..ses kesildii...Şuan herşey yolunda...İnşallah başka bişey cıkmaz Allah'ın izniyle...

keske skf alsaydın

Valla ne bileyim L ile başalayan bir ismi var sanırım linder gibi bir ismi var.....Sakarya'da En eski Opel yedek parçacıdan aldım..Gm yokmu dedimm fiyatını sordum..GM yok suan elimizde fiyatıda 140 ytl dedi..Bende bundan aldımm....Fiyatı nasıl işçilik falan..

ne kadar sürdü takması?
parçanın GM 140 ise 40 iyi bi fiyat

1.5 -2 saat sürdü..
40ytl işçilik Yan sanaayi parça 75 ytl.. GM değil yani taktığım parça...

bizim arabalarda devir kesici varmı yha:)

olmaz olur mu her arabada devir kesici vardır :D gaza sonna kadar bas devir 7000 e geldiğinde motor sesi nınınınınınınınını şeklinde olu işte orda devir kesilir :D

1.5 -2 saat sürdü..
40ytl işçilik Yan sanaayi parça 75 ytl.. GM değil yani taktığım parça...
hım yanlış okumuşum
çok gibi geldi ama bizim arabaların ucuz bişeyi yok ki zaten
bazen şeytan dio sat astrayı al bi tüplü şahin
hem cebe para kalır, hem dağa bayıra vurulur :D hem de kafamı kızdıranların tampon kapı ne varsa uçururum :D:D

Geri