Astra F Kullanıcıları Buraya

hakan hoş geldin kardeş ancak bu arada Bandırmadan da geçtin dimi
ah be burda bi soluklansaydın bi çayımızı kahvemizi içseydin...üzdün bak şimdi beni
abi bandırma tam ters istikamette kalıyodu valla :o
geliboludan gittim ben...

Hay maaşallah....Güzel geçti yani tatil....Benimkide laf Ayvalıga gitmişsin tabii iyi geçer...Nezih bir yer,memleketim işte....Lafı geçsin yeter...:)

Gözlerin kimin olduğunu bilmiyorum ama çok güzeller....

Murat abii..bence geçmemiştir tekrar geliboludan dönmüştür..Geçse mutlaka uğrardı...Bu arada bu teklifi kendi üzerimede alıyorum...Yanlışlıkla gönene gelirsem nasip olursa,yanındayım ona göre..Sölemedi,unuttum ben deme sonra..:)
gözler sanıyorum şu okan bayüşgenin eski sevgilisi olan elveda rumelideki kıza ait Mutlu :D

Hakan abi eskişehir nasıldı? sıcaktır şimdi oralar :)
eskişehir herzamanki gibi süperdi, epeyce sıcaktı ama adalar fln gölgelikti ;)

hakan abi görmedim mesajını hoşgeldin...tatil yaramış..
hoşbulduk sercan

Hakan hoşgeldin.Ne güzel maşallah bayağı gezmişşsin iyi doping olmuştur valla:good:
hoşbulduk gürkan, valla çok iyi geldi işe alışmaya çalışıyorum şimdi de :rolleyes: nasıl olcaksa :D

ya abilerim ben yalnış hatırlıyormuşum benimkinler 195/55/15 değilmiş:eek:
şaşırdım 195/50/15 miş ne gibisi etkisi olur artısı eksisi?

Sercan,

artısı şu olur ince yanak lastik jantını gösterir sercan performans yada yakıt tüketiminde hiç bi deişiklik yaratmaz.sadece kalın yanak lastikte ( çokda az olsa) daha konforlu bi araca biniyo gibi hissedersin.

eksisi çukur veya tümsek gibi bişeyler gördüğünde lastiği patlatma,balon yaptırma yada zarar verme diyelim riskin çok daha fazla.

tüm f kasacı arkadaşlarım ve abilerime selamlar bu arada,hala Yalova da tatildeyim pazar günü İstanbul a geliyorum kesin donuş:D herkese iyi günler..

Murat abii..bence geçmemiştir tekrar geliboludan dönmüştür..Geçse mutlaka uğrardı...Bu arada bu teklifi kendi üzerimede alıyorum...Yanlışlıkla gönene gelirsem nasip olursa,yanındayım ona göre..Sölemedi,unuttum ben deme sonra..:)

haydaaa.. nedemek..burda yani Bandırma da bi ağbiniz var ....pass geçmeyin....kıesinlikle beklerim...[/quote]

Eyvallah abii...Kaydettim teli geldiğimde alo derim artık..:)

abi bandırma tam ters istikamette kalıyodu valla :o
geliboludan gittim ben...

gözler sanıyorum şu okan bayüşgenin eski sevgilisi olan elveda rumelideki kıza ait Mutlu :D

Tabi dedikya geliboludan gecmiştir diye hemen kıvırdı görüyonmu Murat abi....:):)

Şu senin dediğin Berrak Tüzünataç dimi..Xenon far bu işte ötesi yalan :)

Sercan,

artısı şu olur ince yanak lastik jantını gösterir sercan performans yada yakıt tüketiminde hiç bi deişiklik yaratmaz.sadece kalın yanak lastikte ( çokda az olsa) daha konforlu bi araca biniyo gibi hissedersin.

eksisi çukur veya tümsek gibi bişeyler gördüğünde lastiği patlatma,balon yaptırma yada zarar verme diyelim riskin çok daha fazla.

tüm f kasacı arkadaşlarım ve abilerime selamlar bu arada,hala Yalova da tatildeyim pazar günü İstanbul a geliyorum kesin donuş:D herkese iyi günler..

Efe yeter artık dön yanii..Bu kadar uzun tatilmi olurmuşş :) Biz bir haftanın hesabını yapıyorruzzz ...Neysee...

aynen o mutlu
hakkaten 8000k bi xenonmuş :D

Arkadaşlar bugun arabayı calıstırdıgımda sinir bozucu söyle bir ses duydum motor kısmından....sizce bu ses nedir...? ısındıgında azlıyor.. Ya aslında video cektim ekliyemedim nasıl yapıcaz...

hayırdır inşallah mutlu
nasıl bi ses tarif etsen ??
youtuba ekleyip link falan verebilirsin

selamlar baylar, 2 haftalık bir tatilden sonra yeniden aranızdayım :D
epey uzun yol yaptık tatilde bizim panterle :)

Öncelikle, İlkercim allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasib etsin.

alican ilk çalıştırmada bir miktar normal olabilir ama bujinin yağlanması pek iyi bişey değil.. bir de normal bujiyle deneyip takip et derim

tatil yolunda 2500 deviri geçmeden gittim 100km de 5.75lt yaktı net.
ş.içi 8lt civarında tabi şehrine göre değişir :D
güzel dileklerin için teşekkürler hakancım.Allah herkese nasip etsin

hayırdır inşallah mutlu
nasıl bi ses tarif etsen ??
youtuba ekleyip link falan verebilirsin

Lıkır lıkır diye ses geliyor....Videoyu eklentilerden yollucaktım zip olarak kabul etmedii..Güya zip olarak yoollayabilirsiniz diyor.

İki yere sordum ilki v kayışı ve bilyası dedi...Bende kayış gacırtı yapıp ötmezmi bu lıkır lıkır ses yapıyo dedimm..Oda bu şekilde ses yapar bilyadan olursa falan dedii.Direksiyon sertleşir falan dedi..Gerçektende anlam veremediğim sekilde direksiyonda sertleşme var..Her zaman olmuyor ama arasıra sertleşiyor...

İkinciside triger kayısından geliyor sanırım gergi kolu varmış ordan gevşemiş olabilir dedi yada bilyadan geliyordur dedii...Acıp bakmadan kesin bişey söyleyemem dedi....

Bu şekilde 25 km falan yol yaptım şehir içi bişey olmadı ama trigerse korkutuyor adamı....

merabalar benimde astra f sw aracım var 1 seneye yaklaşıyorum çok memnunum bence astra f tamamıyla tutku araba size kendine resmen büyülüyor nedendir bende anlamadım ama anlayabildiğim tekşey astrası olmayanlar karalıyor sadece astra yı zaten karalayan ne kadar kişi varsa etrafınızda mutlaka ki mutlaka yerli araba deyordur başka birşey demiyordur

Lıkır lıkır diye ses geliyor....Videoyu eklentilerden yollucaktım zip olarak kabul etmedii..Güya zip olarak yoollayabilirsiniz diyor.

İki yere sordum ilki v kayışı ve bilyası dedi...Bende kayış gacırtı yapıp ötmezmi bu lıkır lıkır ses yapıyo dedimm..Oda bu şekilde ses yapar bilyadan olursa falan dedii.Direksiyon sertleşir falan dedi..Gerçektende anlam veremediğim sekilde direksiyonda sertleşme var..Her zaman olmuyor ama arasıra sertleşiyor...

İkinciside triger kayısından geliyor sanırım gergi kolu varmış ordan gevşemiş olabilir dedi yada bilyadan geliyordur dedii...Acıp bakmadan kesin bişey söyleyemem dedi....

Bu şekilde 25 km falan yol yaptım şehir içi bişey olmadı ama trigerse korkutuyor adamı....
valla 2 hafta önce aynı problem bendede oldu. tam bilmiyorum ama hidrolik direksiyonun pompası mı ne varmış o değişti artı rekorları filan değişti düzeldi. bu arada benim eşekliğim yüzünden oldu :) fren hidroliğini yanlışlıkla direksiyon yağının yerine doldurdum sonuç malum

Geri