Astra F Kullanıcıları Buraya

biz genelde tamircilerde yapıyoruz bakımı ama tanıdık oldukları için şirketin yeri oto sanayi sitesi her taraf tamirci karşımızda bi dükkan var orda mekanik işlemler yan tarafta elektrik işlemleri öbür yanda da kaporta var bitanede mal verdiğimiz bi parçacı var :) hem ucuza oluyor hem daha samimi bi ortam oluyor opel servislerinden pek memnun kalmadık ( opel team hariç :D :D en son yağı orda değiştirmiştik ) :)
İşte tanıdık olsa alican walla kasırgayı bende emanet ederim;) walla bu yetkili servisin işçilik ücretinden bıktımya ama naparsın işi laıkıyla yaptığı için dönüp dolaşıp yine oraya gidiyoruz;) en sonunda ordaki bütün ustalarla tanıştık :D :D :D şimdi ordaki ustanın birine sorsan yeter ROL 411 de seceresi çıkar:) :) :)

arabayı temiz görüp üstüne pisleyen kuşlara alıştıktan sonra dün akşam arabanın üstünde ölü kuş yavrusu buldum büyük ihtimal karga bi serçenin yuvasından filan yumurtayı kaçırdı sonra ağzından bizim astranın tepesine düşürdü :D balkonda otururken gördüm önce kuş pisliği sandım ( araba bi hafta kirli yatıyor hiç bişey yok temiz olunca aynı gün içinde 3 kere inip kuş pisliği temizlediğim oluyor) kuşlara beddua ede ede aşağı indim oda ne işi iyice abartmışlar artık direk kendilerini atıyorlar arabaya :D

selamlar baylar
noluyo bakem burda :D:D
tatillerdeyim ben, panteri doğa gezilerine çıkartıyorum ;)
sercan alelade bi yerde yaptırmasan iyi olur o işi,
aynı keçe değişimde benim trigeri atık takan da öle bi ustaydı,
motoru kucaklama ihtimali var aman dikkat...

ne oluyor bakem burda :D

Ben arabayı yeni aldığım için mecburen triggeri set halinde değiştirdik. Valla senin yazıklarını okuyunca çok şaşırdım. Benim trigger değişimi set halinde 150 YTL tuttu. Arabada onca tamir ve değişen şeyde oldu. Onlar hariç ama bana verilen raporda trigger 150 ytl yazıyordu. Ve ben işçilikten olsun parçlardan olsun çok memnun kaldım. Mesela egzosm değişti orjinal 300 ytl.

benım motorcu arkadaşım var tofaş servısı.arabayı ehlıne bırakacaksın der durur.adam anlamıyorsa baktırmayın ıyı ve adam gıbı servıs bulun.geçen bır servıs trıgere 500 istedi başka bır yer aynı orjınal parçalara 300 istedi işçilikte ıçınde.araba seyır halınde ıken gazı bağırıp duruyordu orası en az 2oo parça parası derken dığerıne 100 e hallettırdım hemde temızlık yaparak parça değiştirmedi.ınsandan anlayan servıs bulun opelcı yeter.bıde dun akşam ust komsunun çocuğu balkondan arabanın ustune tabure atmış fınfık buyukluğunde gocuk oluşmuş.neyse can sağlığı olsun.arabanızı mutlaka opel servısıne baktırın ama ınsandan anlayan cınsınden olsun :)

Ben arabayı yeni aldığım için mecburen triggeri set halinde değiştirdik. Valla senin yazıklarını okuyunca çok şaşırdım. Benim trigger değişimi set halinde 150 YTL tuttu. Arabada onca tamir ve değişen şeyde oldu. Onlar hariç ama bana verilen raporda trigger 150 ytl yazıyordu. Ve ben işçilikten olsun parçlardan olsun çok memnun kaldım. Mesela egzosm değişti orjinal 300 ytl.
Kemal abi öncelikle aramıza hoşgeldin;) tabiki illada servis olması lazım değil eğer aracın huyunu biliyosa tabiki iyidir burda aracı bilen biri olması yeter eğer anlamıyosa aracı ilk aldığımda bende öle bi ustaya düştüydüm çok çektiydim:( bi tarafı yapıyo bi tarafı bozuyo malesef buda o parçanın nasıl söküleceğini bilmediği için başka parçalara zarar veriyo malesef :( hele bide opelse anında araç nazlanmaya başlıyo tabi oda dünya masrafla karşı karşıya kalıyosunuz:D :D :D tabi bu dediklerim aracın huyundan anlamayan ustalar için geçerli yoksa sanaide öle ustalar varki ciğerini biliyo aracın;)

benım motorcu arkadaşım var tofaş servısı.arabayı ehlıne bırakacaksın der durur.adam anlamıyorsa baktırmayın ıyı ve adam gıbı servıs bulun.geçen bır servıs trıgere 500 istedi başka bır yer aynı orjınal parçalara 300 istedi işçilikte ıçınde.araba seyır halınde ıken gazı bağırıp duruyordu orası en az 2oo parça parası derken dığerıne 100 e hallettırdım hemde temızlık yaparak parça değiştirmedi.ınsandan anlayan servıs bulun opelcı yeter.bıde dun akşam ust komsunun çocuğu balkondan arabanın ustune tabure atmış fınfık buyukluğunde gocuk oluşmuş.neyse can sağlığı olsun.arabanızı mutlaka opel servısıne baktırın ama ınsandan anlayan cınsınden olsun :)
Önder abi bende en sonunda pes ettim direk sağ sola bakmadan yetkili servise gidiyorum saolsun hem benle hemde aracımla yakından ilgileniyolar;) yoksa zamanında kasırga çok huysuzlandıydı:D :D :D allaha şükür şimdi bi sıkıntısı kalmadı;)

evet mutlu.aynen oyle vıyanalı eskıdendı şimdi işi parçaya dökmüş.kemal hayırlı olsun araban.eğer parçaların orıjınal gm ve devırdaim pompasına kadar değişti ise gayet iyi yaptırmışsın..avrupa araba bır sahıne bınınce değerini anlıyorsun(benzetme kıyaslama değildir :) ) arabada ses yok bakımıda ona gore olacak artık.bızımkılerın trıgerı 150/500 arası ıken sahının sadece ve sadece 8 ytl...

Kemal abi hoşgeldin aramıza,bu arada seninkinin aynı arac bende var...Topicte duble yaptık...

img1445mn5.jpg

senin makinada abs varmı,kac binde,kaç model?

selam f kasacılar. bayadır yoktum.istanbuldayım geziyom.yarın da samsuna dönecem.arabam kırşehirde kayınbabamın evinin önünde yatıyor güneşin altında:cry: kimbilir nasıl yandı garibim:cry: herkese selamlar.aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum:)

Geri