Astra F Kullanıcıları Buraya

bi maşallah da benden Mutlu
hakkaten tarif ettiğin yollarda bizim araçlar muhteşem
bilecik tarafını bilen arkadaşlar vardır, gülümbe rampası var orda çok dik ve virajlı 3 şerit bi yol, orda ne modelli arabalar hayran hayran bakıyor tırmanışıma görsen şaşarsın ;)

dediğin yer bilecik yokuşu olarakta geçiyor dimi Hakan abi. valla o yokuşta eskişehir yönüne giderken bi sürü araba hem yokuşu tırmanmaya çalışıp hem virajları dönmeye çalışırken astra banamısın demeden çıkıyor. bi kere düz yollarda kendilerini bişey sanan albea symbol 206 accent hatta elantra filan ( doblo ve kangooları saymıyorum) baktım düz yolda yasak yerlerde bizi geçen adamlar yokuşta peş peşe takılmış tırmanmaya bi yandanda virajları dönmeye çabalıyorlar :D peşlerine takıldık arkadan arabalara bakıyorum virajı dönebilmek için önce dışa doğru açılıp sonra içeri giriyolar arabaları bi sağa bi sola yatıyor :) biz arabanın içinde döndüğümüzü hissetmiyoruz. sonra yanlarından vitesi 4 den 3 e atıp bi fırladık ağızları açık kaldı hepsi :) ama adamların yanından geçerkende zorlandık adam kendi şeridinde duramıyorki virajlarda mecburen bi kaç kere karşı şeride geçmek zorunda kaldık. zaten eskişehir yolunun en sevdiğim kısmıda orası gerçi bundan bi 7-8 sene önce nefret ederdim ordan lada samara mız vardı 50-60 la çıkardık oraları :) işkence gibi olurdu.:o

Melii öyle hızlısın ki sadece geliyorsun ama bi türlü duramıyorsun...

Hadi bakalım hayırlısı Burak..Yalnız kasırgayı kıskandıracak hale getirme fazla;) ...Kem gözlere dikkat et koruyucu yaptırdıktan sonra..:)
Saol Mutlu abi daha ordayken nazarı çıkmış aracın :( neyse aracı aldım dönerken bi baktım sağ dikiz aynası titriyip duruyo :eek: :eek: :eek: neyse artık sakin sakin evin önüne geldimki ne göreyim dikiz aynası belli çıkmış ters takmışlar :( neyse allahtan babam onun ilmini öğrendide fazla moralim bozulmadan halloldu:o (ama şu dikiz aynalarına bi çözüm bulmak lazım çok hassas dikiz aynası malesef :( omuz dirsek vs.. gibi şey deymesin küt yerde veya asılı kalıyo :( ) onun dışında hepsinden allah razı olsun araç sıfır gibi:) walla ne yalan söleyim binmeye kıyamıyorum:o :o zaten Mutlu abi Kasırgaya çok göz deyiyo :( ilk aldığımızda geri geri geldi bindirdi saolsun nazar çıktı dedik sonra nazarlık taktım maşallah dipdiri araç dedi ark. eve bi geldim nazarlığın yerinde yeller esiyo kırılmış :( sonra yenisini aldım civicle yürüyünce millet yine nası yürür falan dedi akşam eve bi geldim bu sefer komple nazar boncuğu gitmiş :( yine bi tane alıp takcam nazar deysede nazar boncuğu gidiyo :) :kop: :kop: :kop:

dediğin yer bilecik yokuşu olarakta geçiyor dimi Hakan abi. valla o yokuşta eskişehir yönüne giderken bi sürü araba hem yokuşu tırmanmaya çalışıp hem virajları dönmeye çalışırken astra banamısın demeden çıkıyor. bi kere düz yollarda kendilerini bişey sanan albea symbol 206 accent hatta elantra filan ( doblo ve kangooları saymıyorum) baktım düz yolda yasak yerlerde bizi geçen adamlar yokuşta peş peşe takılmış tırmanmaya bi yandanda virajları dönmeye çabalıyorlar :D peşlerine takıldık arkadan arabalara bakıyorum virajı dönebilmek için önce dışa doğru açılıp sonra içeri giriyolar arabaları bi sağa bi sola yatıyor :) biz arabanın içinde döndüğümüzü hissetmiyoruz. sonra yanlarından vitesi 4 den 3 e atıp bi fırladık ağızları açık kaldı hepsi :) ama adamların yanından geçerkende zorlandık adam kendi şeridinde duramıyorki virajlarda mecburen bi kaç kere karşı şeride geçmek zorunda kaldık. zaten eskişehir yolunun en sevdiğim kısmıda orası gerçi bundan bi 7-8 sene önce nefret ederdim ordan lada samara mız vardı 50-60 la çıkardık oraları :) işkence gibi olurdu.:o
Alican sana canı yürekten katılıyorum :) :) :)
+bugün sanai dönüşü ışılarda bi meganeyle yürüdük benim araç 3de 130a geldiğinde meganeli arkada kaldı:) bu arada benim bildiğim kadarıyla meganeler 110 hp olması lazım:) yazık oldu:o :D :D

Valla muhteşem bir yol tutuşu var ayrıca süspansiyonuna bitiyorum ben O 403 gibiler maaşallah....Yaylana yaylana.....
YAv şu müthiş yaylanmayı bi de benim arabada görebilsem:Dbenim arka amortisörleri kesin değiştirmem lazım galiba:(ama benim bildiğim patlak amortisör fazla yaylanır.ama benimkiler kütük gibi hayret yav:)

Saol Mutlu abi daha ordayken nazarı çıkmış aracın :( neyse aracı aldım dönerken bi baktım sağ dikiz aynası titriyip duruyo :eek: neyse artık sakin sakin evin önüne geldimki ne göreyim dikiz aynası belli çıkmış ters takmışlar :( neyse allahtan babam onun ilmini öğrendide fazla moralim bozulmadan halloldu:o (ama şu dikiz aynalarına bi çözüm bulmak lazım çok hassas dikiz aynası malesef :( omuz dirsek vs.. gibi şey deymesin küt yerde veya asılı kalıyo :( ) onun dışında hepsinden allah razı olsun araç sıfır gibi:) walla ne yalan söleyim binmeye kıyamıyorum:o zaten Mutlu abi Kasırgaya çok göz deyiyo :( ilk aldığımızda geri geri geldi bindirdi saolsun nazar çıktı dedik sonra nazarlık taktım maşallah dipdiri araç dedi ark. eve bi geldim nazarlığın yerinde yeller esiyo kırılmış :( sonra yenisini aldım civicle yürüyünce millet yine nası yürür falan dedi akşam eve bi geldim bu sefer komple nazar boncuğu gitmiş :( yine bi tane alıp takcam nazar deysede nazar boncuğu gidiyo :) :kop: :kop: :kop:

Yahu Burak hakkatten nazarlık patlıyormu,bende var ama nedense hep arabaya olan oluyoo..Nazarlık sapasağlam yerinde....:D

YAv şu müthiş yaylanmayı bi de benim arabada görebilsem:Dbenim arka amortisörleri kesin değiştirmem lazım galiba:(ama benim bildiğim patlak amortisör fazla yaylanır.ama benimkiler kütük gibi hayret yav:)

Belkide patlak diye yaylanmıyo İlker dediğin gibi bir değiştir eger yine yaylanmassa demekki sedan farkıymış deriz..;)

:D aynen orası,
orda şu tehlike var,yukardan inenler fazla kaptırıp virajda kasıyolar, bi uno az daha önüme devriliyodu 2 teker yaptı indi, ödüm patlamıştı devrilecek ben de geçirecem diye
o yolda volvo s40 larla falan beraber tırmanıyoruz ;)

Alican sana canı yürekten katılıyorum :) :) :)
+bugün sanai dönüşü ışılarda bi meganeyle yürüdük benim araç 3de 130a geldiğinde meganeli arkada kaldı:) bu arada benim bildiğim kadarıyla meganeler 110 hp olması lazım:) yazık oldu:o :D
meganın sürücü bilmiyomu demekki, ya da 1.4 olmasın o? :D
eskikasa megane kullanmıştım, roket gibiydi...

İlker amortisör patlayınca araba sadece yaylara oturuyor benim bildiğim, sende lpg vardı galiba, arka taraf ağırlık yaptığından oturmu olabilir
bi fikir tabi kesin diil :D

bir de arkadaşlar, dün arabanım yemine suyuna bakayım derken radyatör suyuna baktığımız ve ilave yaptığımız kapağı açamadım
baya uuraştım ama açılmadı :( en son bakıma girdiğimde açılmıştı :D şimdi bu kapak için pratik bi çözümü olan var mı :confused:

Tamircinin birine git bence...Orda pas sökücüler varya onlardan kullanabilirsin mesela başka bişey aklıma gelmedi

Yahu Burak hakkatten nazarlık patlıyormu,bende var ama nedense hep arabaya olan oluyoo..Nazarlık sapasağlam yerinde....:D
Walla o zaman benim kısmetliliğğimmiş ama bende gerçekten öle oluyo:) bi bakıyom başı doruyo alt kısmı kırılmış:) yani bilinçli yapılacak bi iş değil :( :)

Geri