Astra F Kullanıcıları Buraya

rezılllıgın yuz karasıııı :D:D

:kop: adam bi iki pati çekti bide hafiften el freni drift yaptım dio
olan lastiklere olmuş

puahhaha tam gerı zekalıı bu yaaa allahtan bızım forumlarda yok dıek yol verdırım yanıı :D

gerıden gerı zeklalı sol ayak frenı yapsa delıler gıbı koparda bu gerıden gerı zekalı kopartamıyor yanıı :D
gls ile sol ayak fren de fayda etmez, gsi olsa belki :D
100bg le,önden çekiş :D drift mi olur :D

akşam bakıcam çok meraklandım gülim biraz :D:D

bizim burda yeni kasa 3.20 le deneyen bi salak gördüm refuje dalıyodu az daha :D:D

ya millet gülmeyin ama ben bu hareketlerin babasını 124 ile yapardık .. harmanlık denen bir yer vardı sıkı toprak düz zemin ..kaçırılmış ( babadan) 124 ( yıkama bahanesi ile ) ve final yaş 13-14 hehehee

2 sene önce nissan micramız vardı bende onunla güzel seyler yapardm bi keresinde az daha devirecektim :D

unoyla çamurda ve buzda yapmıştım :D süper oluyo
o zamanlar tokyo drift çıkmamıştı kimsenin haberi yoktu öle şeylerden :D:D

biyerlerde bu ters çalışma ile ilgili bi konu olcaktı
ama sanki orda normal falan diye okudum gibi hatırlıyorum
dur bi arattırayım :D

aklımda kalan senin açtığın konuymuş :D:D:D hafıza 0 larda :D
benzin falan değiştirmeyi denedin mi?

evet o konuyu ben açmıştım ama çözüm yok:D acaba forumda aynı araçtan kullanan ve bu problemi yaşayan varmı? bence olay burda düğümleniyor...

unoyla çamurda ve buzda yapmıştım :D süper oluyo
o zamanlar tokyo drift çıkmamıştı kimsenin haberi yoktu öle şeylerden :D:D
Ben hiç öyle tehlikeli hareketler yapmadım.yaptığım en tehlikeli hareket 3 şeritli yollarda gerektiği zaman boş şeritlere doğru kaydırmaktır:D

evet o konuyu ben açmıştım ama çözüm yok:D acaba forumda aynı araçtan kullanan ve bu problemi yaşayan varmı? bence olay burda düğümleniyor...
Halil bu sorunu çözse çözse taktırdığın yerdekiler çözer.bobine falan da baktır bence.olmadı sıralı sisteme çevir rahat et:good:

Geri