uzak köşede kalmış ama benzin ibresi de benimkine benziyo
sürekli son çeyrek 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be iyiymiş o zaman göstergeler![]()
KU31 için daha yumuşak ve çabuk bitiyor dedi kendi bayiisi. toyo biraz daha sertmiş onlara göre. performans lastiğine yakınmış. bu yüzden daha sertmiş hamuru. kore mallarındanda 1 gömlek üstünmüş. her kafadan bir ses çıkıyor açıkcası.Toyo yumuşak güzel lastik ama yumaşak hamurlu olduğu yanaklardan yarılma ve balon yapıyormuş.kumho ku31 modeli lastik testlerinde sıralamaya girmiş modelidir.ben lastik değişiminde kumho ku31 düşünüyorum
O zaman toyo alırsan paylaşımlarını bekliyoruz.lastik alacaklara fikir olurKU31 için daha yumuşak ve çabuk bitiyor dedi kendi bayiisi. toyo biraz daha sertmiş onlara göre. performans lastiğine yakınmış. bu yüzden daha sertmiş hamuru. kore mallarındanda 1 gömlek üstünmüş. her kafadan bir ses çıkıyor açıkcası.
Ankarada hankook ve toyo nun distribütörü aynı firma. kendi satış temsilcisi hankookla kumhonun aşağı yukarı aynı hamurdan olduğunu toyonun daha iyi olduğunu söyledi. kumho 20 bin toyo 30 bin sorunsuz gidermiş.
aksam plastikciyle bi konuscam bakalım deyyuzun biri kaputun azına sıçtı bi bulursam çok fena yapıcam varyaa kaputumun boyası perisan halde
arabayla gece geç geldim ve hiçbisey yoktu zaten kaputtada bisi yoktu biri bisi dökmüs ve böyle olmus
![]()