Astra F Kullanıcıları Buraya

tarihe iyice bakmadan lastik almayın
piyasada eski tarihli lastik çok fazla satılıyor, kampanya indirim vs. ayağı yapıp satıyolar benim bi defa ağzım yandı

F'ciler haftaya bi hava filtresi alayım diyorum sizin tavsiye ettiğiniz bir hava filtresi varmı?

önder brera konusunda fiyatin euro olmadigina eminmisin? Ilani gormedim km sini ve arabanin kondisyonunu vs.. bilmiyorum ama fiyat cok uygun brera icin...tarz araba yolda cok dikkat cekiyo.

Mutlu abi son paylaştığın facebook German style videosunda çalan müzik nedir?

Efe ismini bilmiyorum ama sağlam bir link attım..Rapidten indirirsin..Ben denedim indirdim ve dinliyorum..Facebook'ta mesajla gönderdim link'i...

iyi akşamlar.

uzaktan başlığınızı takip ediyorum, dostların bir araya gelmesini sağlayan f aşkını görmek güzel.

bir sorum oalacaktı sizlere cevaplarsanız çok memnun kalacağım.aracımızdaki orjinal teybi söksek, netten bulduğum cd çalarlı bir teyp taksak acaba boyutları uygun düşer mi?
öndeki gösterge sistemi yeni teybe uygun olur mu?

Valla ben orjinali söktüm,yeni bir teyp taktım,gayette güzel oldu...

KU31 için daha yumuşak ve çabuk bitiyor dedi kendi bayiisi. toyo biraz daha sertmiş onlara göre. performans lastiğine yakınmış. bu yüzden daha sertmiş hamuru. kore mallarındanda 1 gömlek üstünmüş. her kafadan bir ses çıkıyor açıkcası.

Ankarada hankook ve toyo nun distribütörü aynı firma. kendi satış temsilcisi hankookla kumhonun aşağı yukarı aynı hamurdan olduğunu toyonun daha iyi olduğunu söyledi. kumho 20 bin toyo 30 bin sorunsuz gidermiş.

ben 195 60 15 kumho kh11 aldım 10 000 km oldu memnumum.. bide ucuz.. ancak.. bizim f lerin orjinal ölçüsü 195 55 15 ...ve acayip pahalı.. sizin anlıyacağınız 185 60 15 almadığıma pişman oldun... nedenmi hem ucuz hem 55 yanak ayarı hemde sürtünmesi biraz daha az olduğundan birza daha az yakıyor...

çağatay geçmiş olsun çok üzücü...:(
nerelerine batmış araba da o hale getirmişler merak ettim doğrusu?:mad:

hidroliğe benziyor.. birisi sana gıçık olmuş....dikkat bunu yapan p....t başka şeylerede kalkabilir..

Geri