Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaslar bu hafta tamponlu yaptırayım diyorum nedersiniz orjinali dursunmu böylemi yapayım?
vmt3jm.jpg

1zdu33l.jpg

Son düzenleme:
arkadaslar bu hafta tamponlu yaptırayım diyorum nedersiniz orjinali dursunmu böylemi yapayım?
vmt3jm.jpg

1zdu33l.jpg

bir aralar bende düşündüm aynısını ama sonuçta tampon esnek bir parça üstüne yapılacak dolgu illaki bir süre sonra çatlama yapacaktır ve bu tip uygulama yapan herkes aynı sorundan yakınıyor :(

Bende oyumu ikincisinden yana kullanıyorum...

bende oyumu 1.sinden yana kullanıyorum herşeyin orj. hem güzeldir hem sağlamdır yarın birgün çatlama yapabilir ;) Sonuçta Önderin dediği gibi esnek parça,olumsuz sonuçlar doğurabilir :) :D

oha ikinci çok deli duruyor da keşke farklı açılardan bi kaç foto görebilseydim belki bende yaptırmayı düşünürdüm

F im varken bende aynen bu tamponu istiyodum.. Orjinalinin plastik kısımları doldurulmuş hali.. hem orjinale en yakın hemde şık.. yaptırıcaksan bence yaptır Çağatay..

aksam plastikciyle bi konuscam bakalım deyyuzun biri kaputun azına sıçtı bi bulursam çok fena yapıcam varyaa kaputumun boyası perisan halde
arabayla gece geç geldim ve hiçbisey yoktu zaten kaputtada bisi yoktu biri bisi dökmüs ve böyle olmus :(

28veiok.jpg

Son düzenleme:
aksam plastikciyle bi konuscam bakalım deyyuzun biri kaputun azına sıçtı bi bulursam çok fena yapıcam varyaa kaputumun boyası perisan halde
arabayla gece geç geldim ve hiçbisey yoktu zaten kaputtada bisi yoktu biri bisi dökmüs ve böyle olmus :(

28veiok.jpg

geçmiş olsun ne döküpte o hale getirmişler :(

Geri