mutlu aslında ner olrak anlatmışsın ama kapıdaki fitil yeri üst ksım mı yoksa kilidin bulunduğu yan kısım mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş ben kapı kilitlerinden gelen seslerden dolayı fitillere serum hortumu çekmeyi planlıyorum buna ne kadar etkisi olur yani daha önce ustama gösterdim ya kapı fitili değişecek yada serum hortumu çekilecek dedi ama çözün olurmu??Ya istesenizde istemesenizde hortumu çektirdiğiniz için bir gerginlik oluyor şayet düğüm olmazsa içeri kaçıyor..Büyük bir düğüm yapmanıza gerek yok..Düğüm zamanla ezildiği için yok oluyor zaten..Siz yinede bir deneyin bol bırakmayı,ben denedim ama olmadı..Sadece uzun bırakmanız düğüm yerine bir çözüm olabilir,ama oda görüntü bakımından sıkıntı oluşturuyor..
Faydaları malum ses,toz,su gibi oluşumları en aza indirgiyor...
Bana toplam 5 tl ye mal olmuştu..Bence hiç düşünmeden denemeye değer..
aslında buralardayıım abi.işte biraz yoğunluk var çok yazmıyorum takip ediyorum ama sizleri..Nerdesin sen Sercan arabayı satan kaçıyor....Bak İlker'den hiç ses cıkıyormu..Allah'tan Halil gitmedi bir yere...![]()