Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın arkadaşlar.Mutlu arkadaşım ön kapı lastiklerine serum lastiğini nasıl geçirdiğini biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim.bizim gibi uygulayacak arkadaşlara yardımcı olursun tşk.
Arkadaşlar bir adet kılavuz tele,biraz sıvı sabuna,tabi birde serum lastiğine ihtiyaç var.. Yalnız ben şimdiden söyleyeyim karoserin üzerindeki uzun kapı fitiline değil,kapının üzerindeki fitillere geçirdim...İşimi görüyorlar..Kapının üzerindeki fitillerde zaten kanallar var..Kılavuz teli bir ucundan sokup diğer ucundan cıkarıyorsunuz..Telin çıkardığınız ucuna serum lastiğini bağlıyorsunuz..Bağladığınız kısmın kanala ilk temas edeceği yeri sabunluyorsunuz.. (tabi isterseniz tüm lastiği sabunlayın size kalmış) Sabunladığınız için işlemi daha rahat yapabilirsiniz..Daha sonra teli yavaşça çekiyorsunuz..Serum lastiği olmasını istediğiniz yerde artık...Uçlarını düğümlerseniz daha iyi olur..Çünkü gerilmiş lastik kanalın içine doğru kaçabiliyor...İşlem bu kadar,benim 30 dakikamı aldı..Ben ekstra olarak ön kaputun altındaki 2 lastiği ve bağaj kapağının lastiğinide komple serum lastiği ile takviye ettim....Yalnız bağaj lastiğini yaparken serum lastiğini 2 kat olarak uygulayın çünkü anca dolduruyor içini..Kolay gelsin şimdiden..