Değerli Opelci Arkadaşlarım
Pazar yeri ilanlarımda 2003 astr njoy un ilanını yayımlamıştım. Aracımı sattım ancak bir araç almam lazım ve opelden vazgeçemiyorum. Toyotasına hondasına accorduna civicine meganelara, albealara baktım...Fena alıştık galiba..
Şimdilerde astra f lere bakıyorum ve bikaç aday var. Ve aradıgım özellikler arasında otomatik olması geliyor.
Vectra b otomatiklerde (yerli üretim gerçi) şanzımanda problem çıktıgını duydum gördüm, ancak astra f lerde durum nedir arkadaşlar? İlgilendigim araç 98 model gls otomatik klima abs airbag li model ve sedan ve benzinli 125 binde kırmızı, sağ arka kapı dış sacı değişmiş, sağ ön camurluk boyalı, kalanı orjinal.
Bu kasalar nasıldır?Araç kaç kilodura varan sorularım gibi, klima otomatikte nasıldır?Lpg uyumu var mıdır gibi sorulara, yakıt tüketimi manuel viteslere göre nasıldır sorularıma ve aklıma gelmeyen ; bu anlamdasizin ekleyeceginiz tavsiyelere kulak vermiş durumdayım.
Astra f ve g kıyaslaması nasıldır?Bagaj hacimleri f lerde nasıldır, g lerde 420 lt bagaj var idi, sedan ve hb kasalarda f ler nasıldır? Kronik sorunları g lerde oldugu gibi egr valfi, arka cam düşmesi midir mesela?
Bu gls modelleri sanırım 15 jant, gl serilerine göre farkları nelerdir?
Hadi beni aydınlatın.
Opelden kopamıyorum galiba...
Teşekkürler