Astra F Kullanıcıları Buraya

Gözlerim yanlış görmüyorsa bayramda burdasın ölemi Hakan abi :):o
Walla Hakan abi abartıyı sevmediğim için orjinaline sadık kalınarak yapılan modifikasyonlar benim daha çok hoşuma gidiyo:) ayrıca yan kapı çıtalarını iptal edilincede baya hoş olmuş araç sanki ;) araçta yayda var gibi ama emin değilim

Aynen ordayım ;)
çıtasız çok çıplak durur gibi geliyo bana bizimkiler

Aynen ordayım ;)
çıtasız çok çıplak durur gibi geliyo bana bizimkiler
O zaman Hakan abi müsait olduğun zaman opelciler olarak toplanalım;)
O yöndende haklısın Hakan abi çünkü bence siyah çıtalar uyum sağlıyo:) zaten çıtayı iptal ettirince komple tamponları boyatırım:o o zaman tam oluyo;)

Burak ben sanal mod la kafamdaki modeli yaptım...bakalım beğenecekmisiniz...Maaşallah demeyi unutmayın hemen nazar deyiyor...:)
Walla Mutlu abi imkanım olsa GLS jantı almak istiyorum;) sende onları söküp başka jant takmak istiyosun :( tabi bu benim görüşüm :) belkide bi bakmışsın kasırgada GLS jantlı olmuş:):o(tabi herşey daha kağıtta:sorry:) ama film süper olmuş zaten aracın rengide koyu tamamlamış ;) bide spoiler taktıkmı canavar gibi durur:)

O zaman Hakan abi müsait olduğun zaman opelciler olarak toplanalım;)
O yöndende haklısın Hakan abi çünkü bence siyah çıtalar uyum sağlıyo:) zaten çıtayı iptal ettirince komple tamponları boyatırım:o o zaman tam oluyo;)
fırsat olursa güzel olur ;)

Walla Mutlu abi imkanım olsa GLS jantı almak istiyorum;) sende onları söküp başka jant takmak istiyosun :( tabi bu benim görüşüm :) belkide bi bakmışsın kasırgada GLS jantlı olmuş:):o(tabi herşey daha kağıtta:sorry:) ama film süper olmuş zaten aracın rengide koyu tamamlamış ;) bide spoiler taktıkmı canavar gibi durur:)

Burak aslında Gls nin kendi jantları iyi ama bu taktıgım jant ın modeli hoşuma gidiyor..Tabi herşey imkanlar dahilinde :) Bunlardan takarsam GLS leri sana veririm.;).Muhayenelerde orjinalleri tak gel demezlerse tabii...Film konusuda beni düşündürüyor....gerçektende iyi duruyor ama bu muhayenede söktürüyorlarmış..Boşuna masrafta yapmak istemiyorum..Ama ilerde ne karar veririm bilmem...

film işini ben de muayeneden ötürü sallıyorum 3 ayım kaldı muayeneye

bu arada ilk kez f clubı bu kadar arka sayfalarda buldum, hareketsizleştik iyice yaw

film işini ben de muayeneden ötürü sallıyorum 3 ayım kaldı muayeneyebu arada ilk kez f clubı bu kadar arka sayfalarda buldum, hareketsizleştik iyice yaw
Hakan abi aslında 1nolu film hem muyanede sorun çıkarmaz hemde benim hoşuma gidiyo böle cama hafif renk veriyoya,tabi yine sen bilirsin ama şunuda duydum ön camlar film çekilmedikçe pek sorun yaratmıyolar diyolar ama tabi kesin bi bilgiye sahip değilim

hiç bi sekilde geçmez film sökcen laftaanlamıolar rüsvette yemiyolar nası bi memleket oluyoz ya:D

hiç bi sekilde geçmez film sökcen laftaanlamıolar rüsvette yemiyolar nası bi memleket oluyoz ya:D
O zaman film işine elveda dicez :( doğrudur çünkü diyen millete bakıyorum bi iki sene sonra filmsiz geziyolar demekki işin temelinde bu var:)

Hakan abi aslında 1nolu film hem muyanede sorun çıkarmaz hemde benim hoşuma gidiyo böle cama hafif renk veriyoya,tabi yine sen bilirsin ama şunuda duydum ön camlar film çekilmedikçe pek sorun yaratmıyolar diyolar ama tabi kesin bi bilgiye sahip değilim

muayeneyi yapan adamı bırakın, muayenenin yapıldığı ile göre bile durum değişiyor.
bazı yerlerde görüyorum full çakma mod. kapkara camlı arabalar fıldır fıldır geziyo.
eskişehirde durum nasıl acaba Burak?
en olmadı orda yaptırırıs muayeneyi

Geri