Astra F için kullanım klavuzu ve tamircinin hararet yorumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efendy06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efendy06

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Öncelikle, aracın kullanım klavuzunu bulamıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mıdır? İngilizce olsa da olur, meslek ingilizce öğretmenliği zaten. 98 accentin bile kullanım klavuzunu bulup ta 98 astranınkini bulamayışım garip.

Aracım 98 model ecotec motor 1.6 gls. Aracın harareti 95'i geçiyor özellikle şehir içinde, tavsiye edilen bir opel tamircisine gittim, gösterdim, kontrol etti, 95 derecede fan açıyor, herhangi bir sorun yok, bunlar biraz harareti yüksek çalışır dedi. Antifiriz değişimi tavsiye etti. Değiştirdik. Ancak hala aklımı kurcalıyor. 2003 den beri aktif araç kullanırım, 1995 model şahinde bile hararet 90 dereceyi geçmezdi. Bunda geçiyor, gösteriyorum, normali bu diyorlar :S Gerçekten bu bilgi doğru mudur?

evet bizde de var 100 de açıyor fanı bunların doğası böyle hiç bi sıkıntı olmaz murat abi

evet bizde de var 100 de açıyor fanı bunların doğası böyle hiç bi sıkıntı olmaz murat abi

Hakan kardeşim, sen aracın bakım vs. işlemlerini nerede yaptırıyorsun? İlk opelim olunca tamirci bilmiyorum.

Yaşadığınız şehri bilmeden (profilinizde paylaşmamışsınız) şuradaki tamirciye git diyemeyiz. ;)

Hakan kardeşim, sen aracın bakım vs. işlemlerini nerede yaptırıyorsun? İlk opelim olunca tamirci bilmiyorum.

hayırlı olsun güle güle kullan abi

ben genelde kendim yapıyorum forum daki arkadaşların sayesinde :)

ustam şaşmaz da

Yaşadığınız şehri bilmeden (profilinizde paylaşmamışsınız) şuradaki tamirciye git diyemeyiz. ;)

Savaş bey haklısınız, ben şehir kısmına soyadımı yazmışım :maden:

Hakan bey Ankara'da olduğu için sormuştum. Uyardığınız için teşekkürler.

hayırlı olsun güle güle kullan abi

ben genelde kendim yapıyorum forum daki arkadaşların sayesinde :)

ustam şaşmaz da

Teşekkür ederim kardeşim.
İş, güç vakit olmuyor, hatta sanayiye bile gidecek vaktim olmuyor :(

İşyerim Pursaklarda. Pursaklar sanayisinde bir usta tavsiye ettiler, aslında adam aracı biliyor, ancak küçük ilçe sanayisi olunca insan bakıyor böyle ivedik ostim gibi bir yerde usta. Rekabet iyidir malum.

Pursaklara yolun düşerse beş yol ağzı saatli göbek mevkiinde zaten tek dersane benim kurum. Sınav etüt&kurs merkez. Çay ikram ederim. Sadece salı günleri yerimde olmam :):)

Ankara sponsorumuz deneyimli bir servistir. Üyelerimizden şimdiye kadar herhangi bir memnuniyetsizlik almadık. Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim kardeşim.
İş, güç vakit olmuyor, hatta sanayiye bile gidecek vaktim olmuyor :(

İşyerim Pursaklarda. Pursaklar sanayisinde bir usta tavsiye ettiler, aslında adam aracı biliyor, ancak küçük ilçe sanayisi olunca insan bakıyor böyle ivedik ostim gibi bir yerde usta. Rekabet iyidir malum.

Pursaklara yolun düşerse beş yol ağzı saatli göbek mevkiinde zaten tek dersane benim kurum. Sınav etüt&kurs merkez. Çay ikram ederim. Sadece salı günleri yerimde olmam :):)

sağol abi inşallah geliriz bir gün
savaş abinin dediği yerde sıkıntı olmaz istersen bi dene ;)

Ankara sponsorumuz deneyimli bir servistir. Üyelerimizden şimdiye kadar herhangi bir memnuniyetsizlik almadık. Tavsiye ederim.

Opel Garaj'ı diyorsunuz sanırım. Siz söyleyene kadar hiç bakmamıştım sponsorlara :D İlk fırsatta deneyeceğim.

Geri