Astra f icin far tavsiyesi

bende ondan kullanıyordum 1buçk ay falan kullandım nedense patladı.. galiba takarken kuzenim ucuna dokunmuştu ondan oldu heralde.. ama memnundum ampülden.. bende tavsiye ederim nightbreaker iyi ampül..

şu an için sorunsuz kullanıyorum yaklaşık bir aydır. ömrü orijinal ampullerin yarısı kadar yazıyor kutusunda. kimilerinin 2 yıl sorunsuz kullandığını duydum, kimilerinin 4 ayda patladığını duydum.

Triger degisimi icin servise gittim, o arada degistirdik far lambalarini. Ellerinde o an h4 yoktu. Bostanci sanayiye gittik. Mtec marka vardi onu aldik. Beyaz isik veriyor. 100W yaziyor ustunde. Gece denemesi yapamadim henuz. Ama oncekilerden daha iyidir sanirim(55W). Nette kisa bi arastirma yaptim. Olumsuz birseye rastlamadim. Hatta bir kac yerdede kaliteli oldugu falan yaziyordu. Neyse bakalim zaman gosterecek kalitesini ve omrunu. Goruslerimi en kisa zamanda buraya yazarim. Herkeze tesekkurler.

Triger degisimi icin servise gittim, o arada degistirdik far lambalarini. Ellerinde o an h4 yoktu. Bostanci sanayiye gittik. Mtec marka vardi onu aldik. Beyaz isik veriyor. 100W yaziyor ustunde. Gece denemesi yapamadim henuz. Ama oncekilerden daha iyidir sanirim(55W). Nette kisa bi arastirma yaptim. Olumsuz birseye rastlamadim. Hatta bir kac yerdede kaliteli oldugu falan yaziyordu. Neyse bakalim zaman gosterecek kalitesini ve omrunu. Goruslerimi en kisa zamanda buraya yazarim. Herkeze tesekkurler.

edindiğim bilgilere göre aracın 100 watt ampulleri kaldırabilmesi için araya röle konması gerekiyor. eğer konmadıysa sıkıntı yaratabilir. ayrıca 100 watt ampuller farın daha çok ısınmasına sebep oluyor, bu nedenle far çanağında zamanla kararmalar ve erimeler oluyor. 55 watt olan ampulleri tercih etmenizi öneririm.

Bence 100W gücü uzunları yaktığımızda çekiyordur. Gerçi oda daha sakat olabilir tabi. Bilmiyorum artık. Deneyip göreceğiz. O kadar tolerans vardır sanırım. Kullananlar varsa belki görüşlerini yazarlar. Daha halen denemek nasip olmadı işten güçten. Uyumaya bile vaktim yok neredeyse. Bu hafta arabaya nasıl vakit ayırabildim şaşıyorum kendime. Neyse inşallah bi sorun çıkmaz.

Dun aksam yaklasik 1 saate yakin yolculuk yaptim. Farlar oncekilerden daha iyi bariz belli.

Dun aksam yaklasik 1 saate yakin yolculuk yaptim. Farlar oncekilerden daha iyi bariz belli.
Uzun kısa ayrımı aldınız birde kaça aldınız?tam beyazmı yoksa morumsumu yanıyo?

Tam beyaz yaniyor. Sadece lambalari aldim baska ekstra birsey almadim. Ha birde parklar icin beyaz lambalardan aldim.

beyaz farlar kışın yağmurda iyi değil yaw...

arkadaşlar f kasaların cam farları kalın olduğu için ışığın kesilmesinde bi rolü varmıdır ve saydam far camı varmıdır.Eğer saydam cam farı bulursam beyaz ışık ve xenon far merceği takıcam ve far kaşı yada far altına led lamba döşemeyi düşünüyorum.ancak far kaşına yada altına led döşersem etkili bir görüntü olmaz diye düşünüyorum ne dersiniz nasıl yapabilirim...Bu uygulama sayesinde kendi angel eye farlarımı yapmayı düşünüyorum :):)

Geri