astra debriyaj

biyolog44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
s.a. aracımı yeni aldım fakat debriyajı sertleşti çekişi kalkışı normal ustalardan biri baskı balata değişecek dedi diğeri ise gerek yok dedi ne yapmalıyım.bu arada baskı balatayı değiştirirsek bilyayıda değişmemiz gerekirmi o çok pahalı ondan soruyorum

Baskı balata bittiyse değişmeniz gerekir ki genelde balatayla birlikte bilyada değişir.ihmal etmeyin yoksa daha ciddi zararlarla karşılaşabilirsiniz.

hangi ustaya güveniyorsan ona bak,bende 95 bin kmde astra vardı genç bi eleman oooo abi bu değişecek dedi, bakımı başka yerde yaptırdım, iyi bir usta vardı sür dedim sürdü gerek yok sadece braz sertleşmiş dedi 130 bine gider dedi değişmedim, ama orjinal parça bilyeyele 600 lira civarı, sadece ayağı yoruyor, baskı balatabitince bazı belirtileri var zaten kalkma-,ekme sorunu yok diyorsun gerekmez değişmen bence şimdilik.

bugün birbaşka usta baktı.el frenini çekerek 1. viteste ayağını debriyajdan çekti arabanın arkası yere yapıştı tamam bişeye gerek yok dedi.belli bi deneme şekilleride yok.şimdilik değişmeyeceğim inşallah sorun olmaz

Geri