Astra Coupe Bertone(Black Edition)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aybars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende denizlideyim bu arada belki görmüşümdür aracınızı ancak masallah denizlidede bertone sayısı oldukça fazla :) tekrardan kazasız belasız..

Evet sormayın çok fazla bertone var maalesef :-) 3 senedir arac bende aldığımda tek siyahtı:-) ancak bu en Son hali belki o yüzden tanımamış olabilirsiniz tanıştığıma memnun oldum hemşerim:)

Herkese selamlar arkadaşlar aracım Astra Coupe bertone 2.2
Black Edition bu Son kısmı ben uydurdum:-) 3 senedir arac bende yavas yavas aracımı istediğim şekle getirebildim diye düşünüyorum..umarım sizlerde beğenirsiniz olumlu olumsuz geri bildirimlerinizi büyük bir merakla bekliyorum...herkese mutlu akşamlar
,,,

Ekli dosyalar

• t-hkjUXin0rM_lvWZm2xuj0cDGUQerWPp2UXdAMTZHo,kZLUlmMsw18MYQvcBDe5AGtZUbFdVeem95QUGNxfy4k_14000...webp
    t-hkjUXin0rM_lvWZm2xuj0cDGUQerWPp2UXdAMTZHo,kZLUlmMsw18MYQvcBDe5AGtZUbFdVeem95QUGNxfy4k_14000...webp
    27.6 KB · Görüntüleme: 11
her baktığımda kıskanıyorum ya aracım 43.000 de neredeyse hiç binmedik kıyabilsem satıp alıcam bi siyah bertone :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:48 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:46 ----------

bir şey daha söylemek istiyorum okudum karşısınız ama bence araç yay yay diye yalvarıyor :D

her baktığımda kıskanıyorum ya aracım 43.000 de neredeyse hiç binmedik kıyabilsem satıp alıcam bi siyah bertone :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:48 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:46 ----------

bir şey daha söylemek istiyorum okudum karşısınız ama bence araç yay yay diye yalvarıyor :D
Bugün artık inadımdan vazgeçtim arabayı gören herkes aynı şeyi söylüyor bi abim beni ikna etti almanyada bmwde çalışıyor 3.5 Cm yayın tam olacağını söyledi bi problem yapamazsın konfor kaybında minimum olur dedi inşallah öyle olur:-) 5 Cm takma dedi bakalım siparişi verdim :-) inşallah gönlünüze göre bi bertone bulursunuz en siyahından:-) ben 3 ay aramıştım 102000 km de aldım şimdi 124000 km de

Bugün artık inadımdan vazgeçtim arabayı gören herkes aynı şeyi söylüyor bi abim beni ikna etti almanyada bmwde çalışıyor 3.5 Cm yayın tam olacağını söyledi bi problem yapamazsın konfor kaybında minimum olur dedi inşallah öyle olur:-) 5 Cm takma dedi bakalım siparişi verdim :-) inşallah gönlünüze göre bi bertone bulursunuz en siyahından:-) ben 3 ay aramıştım 102000 km de aldım şimdi 124000 km de

aracınız adına çok sevindim yaylı fotoğraflarını da bekliyoruz biraz soru sorabilir miyim? koltukları değiştirdiniz mi kaplattınız mı? birde kapı kumaşları boyandı mı kaplandı mı içi de çok güzel aracın birde konsoldaki piano black boyamı yoksa parlak siyah boyamı veya kaplama mı? Şimdiden teşekkürler :D

aracınız adına çok sevindim yaylı fotoğraflarını da bekliyoruz biraz soru sorabilir miyim? koltukları değiştirdiniz mi kaplattınız mı? birde kapı kumaşları boyandı mı kaplandı mı içi de çok güzel aracın birde konsoldaki piano black boyamı yoksa parlak siyah boyamı veya kaplama mı? Şimdiden teşekkürler :D
Aracın koltukları ve kapılar alman suni deri döşeme yapıldı boyama işlemi yok bu deri döşemenin uzun ömürlü ve dayanıklı olduğu söyleniyor,konsol ve havalandırma piyano Black rengine boyandı ancak boyanın iyi yapılması lazım bi süre sonra çatlak oluşabiliyor özellikle konsolda inşallah açıklayıcı olmuştur ayrıca aracın resimlerini muhakkak ekliycem iyi geceler

[MENTION=65050]Aybars[/MENTION] abi ben aracın bu haline hayran kaldım..çok orjinal ve güzel duruyor.bana yüksek gibi gelmedi açıkçası..hatta böyle orjinal durduğu için apaçi olanlardan kendini hemen ayırıyor.yine konu denizlinin bertonelerine geldi ama :D

yay konusunda benim aracıma geç uyguladıgım , uyguladıktan sonra 'bundan sonra yaysız arabaya binmem' dediğim bir durum oluştu..olaki ilerde başka aracım olursa ilk yapacagım iş spor yay takmak olacaktır...

tavsiyem takacaksanız kesinlikle 35 mmlik olmalıdır.çok basık hoş durmaz..bende 35 mmlik vogtland marka yay kullanıyorum..lastiklerde 225 taban olunca yoldan çıkarmak hayli zor :)

Basık olmaması haricinde pek bir eksiği görünmüyor, bir de binmeyi unutmuşunuz arabaya bi arada binin bacakları açılsın :D

[MENTION=65050]Aybars[/MENTION] abi ben aracın bu haline hayran kaldım..çok orjinal ve güzel duruyor.bana yüksek gibi gelmedi açıkçası..hatta böyle orjinal durduğu için apaçi olanlardan kendini hemen ayırıyor.yine konu denizlinin bertonelerine geldi ama :D

yay konusunda benim aracıma geç uyguladıgım , uyguladıktan sonra 'bundan sonra yaysız arabaya binmem' dediğim bir durum oluştu..olaki ilerde başka aracım olursa ilk yapacagım iş spor yay takmak olacaktır...

tavsiyem takacaksanız kesinlikle 35 mmlik olmalıdır.çok basık hoş durmaz..bende 35 mmlik vogtland marka yay kullanıyorum..lastiklerde 225 taban olunca yoldan çıkarmak hayli zor :)

Sevgili Can kardeşim önerilerin ve ilgin için teşekkür. Ederim.Bende 3,5 yay takmayı düşünüyorum internette sustech marka yay buldum bertonelere özel diye satışı var bu yay nasıl bilgin varmı almayı düşünüyorum

Geri