Merhabalar.. 2 yıldır kullandığım Sedan Astra 2011 model 1.3 CDTI aracımla vedalaşıp yeni aracım olan Astra HB 1.6 115hp classic 3 2013 model komfort paketli aracımla geçen hafta kavuşmuş bulunmaktayım. :yahoo::yahoo:
Diğer aracım dizel olduğu için cam filmi, ses sistemi ve xenon far dışında pek bişey yapamamıştım. Yeni aracımla aranıza katılmak istedim, ilerleyen günlerde resimlerini paylaşacağım.Aracım 1 haftadır evin önünde yatıyor ve Plakam daha bugün çıkıyor 2013 bandrol ücreti ödememek için 15 gün 2014'ü beklemeyi tercih ettim
Bu geçen sürede yapacağım modifikasyonlarla ilgili parça toparlamakla geçti forumdan okuyup birçok güzel bilgiden yararlandım ve aranıza katılma zamanı geldiğini düşündüm. Hoş sohbetler dilerim
Aracım için aldıklarım :
Sis ve Farlar için 2 takım Xenon Kit
Warex Style HT Power çiftli vanalı egzoz
Amerikan Park Sinyal modülü
Simota 60 mm açık hava filtresi
Ses Sistemi İçin
Audioson Deck Çevirici
infinity Ref-6500CX 16 cm Mid Bass Takımı
Cadence Cap2DR 2.5 Farad Kapasitör
Pioner TS-w309 D4 1400w 400 rms
1000w 4 kanal harward amfi
Aldıklarım Bunlar tek aklımda kalan eibach 3.5 yay ve 3m cam filmi dahası için aklımda bişey kalmadı sürmek kalıyor diye düşünüyorum tabi gün geçtikce birşeyler çıkar
)
Diğer aracım dizel olduğu için cam filmi, ses sistemi ve xenon far dışında pek bişey yapamamıştım. Yeni aracımla aranıza katılmak istedim, ilerleyen günlerde resimlerini paylaşacağım.Aracım 1 haftadır evin önünde yatıyor ve Plakam daha bugün çıkıyor 2013 bandrol ücreti ödememek için 15 gün 2014'ü beklemeyi tercih ettim

Bu geçen sürede yapacağım modifikasyonlarla ilgili parça toparlamakla geçti forumdan okuyup birçok güzel bilgiden yararlandım ve aranıza katılma zamanı geldiğini düşündüm. Hoş sohbetler dilerim

Aracım için aldıklarım :
Sis ve Farlar için 2 takım Xenon Kit
Warex Style HT Power çiftli vanalı egzoz
Amerikan Park Sinyal modülü
Simota 60 mm açık hava filtresi
Ses Sistemi İçin
Audioson Deck Çevirici
infinity Ref-6500CX 16 cm Mid Bass Takımı
Cadence Cap2DR 2.5 Farad Kapasitör
Pioner TS-w309 D4 1400w 400 rms
1000w 4 kanal harward amfi
Aldıklarım Bunlar tek aklımda kalan eibach 3.5 yay ve 3m cam filmi dahası için aklımda bişey kalmadı sürmek kalıyor diye düşünüyorum tabi gün geçtikce birşeyler çıkar