Astra Cdti Cosmo mu Corolla d-4d Elegant mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rokxah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rokxah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım.Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz,neden?

Edit:Bu arada Astra h'dan bahsediyorum.Araçlar 2008 model.

corolla kac model?

araclar ikinci elmi? KM leri kacta?

bunlari bi kenara birak. kac kisilik bir aile kullanicak?
farz edelim her deger ayni, ama araci 4 kisilik bir aile kullancaksa, yazin yazliga gidilcekse, sedan oldugu icin Toyota derim.

Araçlar ikinci el olacak.Astra Cosmo 2008 model kmsi 52.000.Corolla 70.000lerde.Astranın iç mekan olarak daha cezbedici olduğunu düşünüyorum.Araç 10 ay boyunca çoğunlukla şehir içi kullanılacak.Yazın bagaj hacminin yeterli olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
tabiiki astra

bence düşünmeden toyota

Arkadaşlar tercihinizin nedenini de açıklarsanız çok daha aydınlatıcı olacaktır benim için ;)

corollayı test ettim tam bir aile arabası ama haddinden fazla aile arabası olmuş :D iç mekan kalitesi pek hoşuma gitmedi. 850km deki test arabasının arka tarafından takır tukur sesler geliyordu. Ancak dizel olmasına rağmen motor sesi hiç yok denecek kadar az ve bagajı baya büyük. Astrayı zaten hepimiz biliyoruz. Bence araçlar ikinci el olduğu için hangisi temizse o alınmalı.

Teşekkür ettim hocam.Konfor olarak Astra bir adım önde kanımca.Performans olarak da değerler birbirine çok yakın,temiz bir cosmo bulduk bakalım :)

ikisi de değil.

Siz ne tercih ederdiniz peki?

Geri