astra 2009

1 mayıs günü sipariş verdim astra 1.6 teknik gri cumartesi arac gelicek gelin görün dediler salı günüde teslim kısmetse.
hayırlı uğurlu olsun ben de 3 nisan da sipariş verdim hala bekliyorum sen benden şanslıymışsın güle güle kullan.

hayırlı uğurlu olsun ben de 3 nisan da sipariş verdim hala bekliyorum sen benden şanslıymışsın güle güle kullan.
teşekkürler darısı başınıza..

19 Mayıs da arabası gelecek olan varmı arkadaşlar ?

rengi çok güzel bakımı zor ama gülü seven dikenine katlanır temizken verdiği görsellik başka renkte yok bende sabırsızlıkla bekliyorum ve daha 3 hafta var beklemem gereken mayıs 20'den haziran 10'a kaldık

merhaba arkadaşlar bende 20 mayısta astra sahibi olucam insallah sipariş verdim bekliyorum.Aracim 1.6 motor elegance paket ilk defa opel kullanıcam yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacim olucak oncelikle bir soru sormak istiyorum bu astralarda solenen motorun kötü olması yada hantal olması tam olarak nedir?eski aracim 2005 corolla 1.6 bu araca gore motoru cok mu kotu? yada motora karşı yapılan eleştiri nedir?teşekkürler.[/quote

bende opel almadan önce corolla almayı öok istemiştim. Fakat 2. eli baya yüksekti sizce o arabalar nasıl hala içimde ukte olarak kaldı. nasip olursa astra G yi satınca alacam. 2005 kaça sattınız hangi modeldi

Geri