Astra 1.6 hb mi? Yeni astra 1.6 sedan mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra hb 1.6 mı Yeni astra 1.6 sedan mı?

• Astra hb 1.6

Oy: 83 66.9%
  • Yeni astra sedan 1.6

Oy: 41 33.1%

• Kullanılan toplam oy
    124

Uğur

Kayıtlı Kullanıcı
55-Samsun
Merhaba arkadaşlar yeni araç almak istiyorum fakat ikisi arasında kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz gerekeçesiyle yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

sedanda güzel ama bariz aile arabası bana uymaz o yüzden hb

aile için sedan ama bekarlar için hb:D

aslında aile arabası ve sınıfının en sportif duruşu astra nb de var bence notchback 17 standart jantlar ve easytronic ile tadından yenmez ama bu yılın ortalarına doğru yüksek donanımlarıda gelicek bence beklemekte fayda var mesela panoramik cam tavan 1.6 180hp 2.0t vs vs bence bekleyin derim panoramik cam tavanlı gümüş bir astra nb dediğim gibi bide otomatik olucak off ya süper vectra alamayanlara müthiş bi alternatif

aslında aile arabası ve sınıfının en sportif duruşu astra nb de var bence notchback 17 standart jantlar ve easytronic ile tadından yenmez ama bu yılın ortalarına doğru yüksek donanımlarıda gelicek bence beklemekte fayda var mesela panoramik cam tavan 1.6 180hp 2.0t vs vs bence bekleyin derim panoramik cam tavanlı gümüş bir astra nb dediğim gibi bide otomatik olucak off ya süper vectra alamayanlara müthiş bi alternatif

yanlış anlaşılmasın sorgulamak filan değil amacım ama bi kaynak link filan varmı çünkü ben hiç tahmin etmiyorum panoramik cam tavan olacağını ama enazından HB teki gibi

hb bana gore hem aıle arabası hemde spor arac sedan bıraz daha agır kalıyor

Valla ben büyük araçlardan hoşlanıyorum.Oyüzden astra sedan diyorum

bencede hb

çoluk çocuk varsa hiç düşünme sedan al

çoluk çocuk varsa hiç düşünme sedan al

Çocuk var evet, 2.5 aylık bi oğlum var...
Ama ben astra hb nin spor görünüşünün yanı sıra aynı zamanda iyi bir aile arabası olduğunu da düşünüyorum. İlk başta sedanı beğenmemiştim fakat yakınen inceleyince o da hoşuma gitti. Halen kararsızım yani, ama ankete bakılacak olursa astra hb açık ara önde gidiyor.

Geri