Astra 1.3 cdti chip uygulandı

atrinefe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 May 2012
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
iyi akşamlar herkese,

Bu gün Astra 2008 1.3CDTi aracımı Mehmet Bey de chip uygulaması yaptırdım. Emin olun bu sitedeki herkesten çok daha fazla pimpirikliyimdir kafamda birçok soru vardı zarar verirmi edermi nolur ne eder vs vs diye ama piyasada bana göre güvenebilecek tek insan mehmet beydir. bu konuyu mesaj mesaj okudum diğer forumlardaki konularıda okudum ve önce bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum çok yardımcı oldu benim bu kararı almamda.

araçdaki düşük devirdeki hantallık üzerine çallıştık ve ben istediğim sonucu aldım. klima açık hali şuan eski klima kapalı halinden daha iyi. araba bir ataklaştı bir güzelleşti. araca zararı varmıdır yokmudur bunun cevabını gelecek göstericek araç 53.000 de benim ama birşey olacağını sanmıyorum. haftaya tekrar mehmet bey e gidip carbonclean yaptırıcam. ilk gün izlenimlerim olumlu. araçtan zevk alır oldum. amacım zaten uçsun kaçsın olmadığı için benim için 1 e 1 oldu bu chip işi..

mehmet beye ilgisi ve alakası için teşekkür ederim
 

laruno

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Ara 2010
Mesajlar
23
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
Yolu görünce 210 basan bir araçtır.Yani bundan daha fazla motorun açılacağını gözüm kesmiyor.


1.3 CDTİ astra H mi, J mi aracınız? Düz vites mi, Easytronic mi?

Benim 1.3 CDTİ Astra H, Easytronic konfor paketli (sport modu var) en fazla 197-198 civarı yapabildim.. 200 ü göremedim.. chip falan yok yalnız bende..

210 nasıl yapabildiniz merak ettim gerçekten.

Saygılarımla.
 
Üst